- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
ABnormal
őstag
remélem összejön
és boldogan megy haza mindenki...
-
leewi
aktív tag
na jó...
akkor szemtelen leszek...
5.000 hajlandó vagyok mot összeszedni magam és elruccanok a Keletihez..? -
ABnormal
őstag
hm,éppen most akartam átadni leewi-nek,az emberem nem ér rá ma úgysem...
-
ABnormal
őstag
leewi? az én emberek ott lakik a keleti mellett 100méterre...
NEM az aluljáróban
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Zumma
csendes tag
skacok, 180fokos fordulatot vett ismét az életem, sajnos szégyen nem szégyen nagyon sűrgősen szükségem lenne a pénzre, ki ér leghamarabb a keleti mcdonalds elé??
-
ABnormal
őstag
ok,mikorra tudsz a keletinél lenni?
hoppsssszzzz,akkor úgy kérdem mikor jársz legközelebb a keleti felé?
[Szerkesztve] -
Zumma
csendes tag
Közben ajánlat érkezett, akkor skacok döntsétek el plz hogy kié legyen
Én csak annyit kérnék hogy, akinek kell azzal minél előbb, lehetőleg még ma le tudjuk bonyolítani a bizniszt:d
[Szerkesztve]
természetesen nyugodtan, minden kötelezettség nélkül meg lehet tekinteni, akit komoylan érdekel a dolog... tehát most szóljatok, és e-mailben küldöm a cimet
[Szerkesztve] -
ABnormal
őstag
5700 Ft. és viszem.
persze fenntartom én is a megnézem és nem tetszik dolgot.
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
jajjjj mond, hogy Bp-i vagy...ill. igényt tartanék a megnézéésre s ha nagyon CSúnya akkor számodra meghagyom(lyuk).. -
Zumma
csendes tag
akkor most hol is tartunk?? kezdem elveszíteni a fonalat..
ha minden igaz akkor 5.5K a legmagasabb kínált ár. Valakit érdekel még esetleg ? -
Zumma
csendes tag
szóval megpróbáltam lerajzolni, remélem nem lett anyira rossz
Bővebben: link
-
Zumma
csendes tag
na szóval, mivel tegnap nem vitték el, még mindig aktuális.
körbeírás: mi lenne ha paintban megprobalnám lerajzolni a mintát, de ez csak később fog menni mert ma egész nap rohannom kell a városban.
a stainless steel azt jelenti rozsdamentes acél, a 18/10 az pedig egy tipus fajta. ha beírod a googlebe hogy 18/10stanless steel, kapsz vagy 380000 weboldalt, rengeteg mindent készítenek ebből az anyagból, nem csak evőeszközöket!! Ez a 18/10valami olyasmi lehet, szerintem mint az ezüstnél a sterling, vagyis a legjobb(Ha valaki tudománysan meg tudná magyaráni a 18/10-et azt megköszönnénk !
)
szóval csak később leszek netközelben, addig licitáljatok nyugodtan -
leewi
aktív tag
na akkor maradjunk a körbeírásnál...
valamiféle mintázat van rajta(olvastam, hogy egységesde egy kis körbefirkantás..)..? színre milyen? stainless steel ebből következtetek, hogy ezüstös, krómozottas(ha van ilyan) ''színű''...
18/10 nos ez mit jelent mert én ebből egy mukkot se értek..
na akkor kérek szépen ha lehet válaszokat s kérdezem, hogy indulhatunk-e 5.000-ről???
(valahogy scak megegyezünk..)
-
Zumma
csendes tag
az ár ott tart, hogy itt a PH!-n amoro adná meg a 4e ft-ot, de apronetről közben kaptam egy nagyon jó 8e ft-os ajánlatot, viszont ebben már kevésbé reménykedem, mert még mindig nem kaptam visszajelzést
A cucc nálam van, Bp belváros. egyáltalán nem használt, 1#-ben írtam hogy vadonat uj. -
ABnormal
őstag
akkor hol is tart az ár? illetve hol a cucc? mennyire használt?
-
Zumma
csendes tag
Bővebben: link
Ez messziről nagyon hasonlít -
Zumma
csendes tag
jah és ..
Ezt a te kedvedért, igaz nem a madaras tesco, csak a Svéd óriás
Bővebben: link -
aromo
tag
Hali!
Érdekelne, tel.számot tudnál küldeni a részletek +beszélése miatt? -
Zumma
csendes tag
sajnos nincs fényképezőgépem, a neten meg nem találok képeket.
Mint írtam, van egy egységes ''minta'' mindegyik evőeszközön, szerintem pont jó.. se nem sok se nem kevés, bár ez izlés dolga
Mennyit szeretnél alkudni???
Ha van kedved és időd megnézheted szemlyesen nyugodtan, aztán eldöntöd hogy szükséged van e rá vagy sem -
Zumma
csendes tag
18/10 stainless steel, kellemes egységes mintázat, fotókat sajnos nem tudok prezentálni. 70db-os (12db kés, 12db nagy kanál, 12db kis kanál, 12db nagy villa, 12 db kis villa, fagyis kanál, merőkanál, halas villa, meg még pár valami amit azt se tudom mire való
)
Természetesen új, mindez egy zárható diplomata táskában, bársonyrekeszekbe elrendezve.
Sajnos anyagi okok miatt kellene megválnom tőle, ezért a legmagasabb ajánlatot adó emberke viheti. Nagycsaládosoknak kedvezmény!!!
Egyáltalán érdekel valakit???
Aktív témák
Hirdetés
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest