- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #13 üzenetére
Egyfelől azt mondanám, hogy igen. De szerintem ez inkább csak a felsőkategóriás telókra igaz. Ahogy #16 Ixion77 , én is látom a környezetemben, hogy sok embernek régi telefonja van. Bár mondjuk a legtöbb ismerősömnek pár éves, de alsó/középkategóriás valamelyik nagyobb kínai márka. (Xiaomi/Huawei/Redmi)
Szóval a hosszú támogatás egyfelől tök jó, és nem véletlenül merik ígérgetni, azért viszonylag kicsi az a szegmens, akit ez 5-6év múlva még érinteni fog. De kétségkívül lesznek olyan használt-tulajok. Bár kérdés, hogy ők mennyire foglalkoznak egyáltalán a frissítéssel.
#14 hankock : Meg kell nézni, hogy most mit tud ma egy 6 éves S széria. Feleségemnek pont ma fogom lecserélni a 2018-as (tehát 6 éves) S9-et egy S22-re, mert már lassú volt neki.
Használható volt még, semmi funkcionális baja nincs, de azért érződött rajta, hogy már nem fürge.
És mivel lassul az erőforrásigény, talán 6 év múlva az S24 is még egy használható telefon marad. (az asszem 7 főverziót kap majd). -
válasz
Az A54 mellé én speciel tervezek másikat venni, de most jó, hogy az A55-öt egyelőre nem vettem meg, mert így már megéri megvárni a következő szériát.
-
Ixion77
addikt
válasz
"Ritka az az ember, aki 5-6 évig nyúz egy telót"
Szerintem meg sokkal gyakoribb mint hiszed. Az én környezetemben szinte mindenki ilyen. A többség azt sem tudja pontosan milyen telefonja van, csak használja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ráadásul a Galaxy A16 5G-vel kapcsolatban.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 25
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest