- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Nah, nem volt fent AC3 filterem, de most felraktam, be is állítottam, hogy 5.1, de sajna így sem jó a sima windows hang
-
Coolmat
őstag
Mellesleg néhány driverrel némi baja van: a legújabb kb. 4 napos driverrel pár játék szarul vagy roszul szól. Szerencsére van most egy kifogástalan driver amivel minden jó, csak a Windows ''prütyik'' nem... Még vmi használható ötlet?
-
Coolmat
őstag
Hol lehet ezt az AC3 beállítást megnézni?
-
Coolmat
őstag
Hoppá, most jöttem rá, hogy mégsem elhanyagolható:
1. Autorunok rohadt szarul szólnak
2. World of Warcraft se nagyon megy 5.1-en
3. Pár játék (pl. HL2) bevezető animja is csak sztereo
Elvileg a sima Windows prüttyögés is 5.1 lenne? Megnéztem a beállításokat, és ezt láttam: a Windows felismeri, hogy 5.1 hangszóró, de csak sztereónak kezeli, mert csak jobb és bal hangerejét engedi állítani (nem a speciális fülre gondolok)... -
Coolmat
őstag
Köszi szépen mindenkinek, a Winampban működik a dolog és mostmár a Media palyerben is, Windowsban továbbra is csak a sztereo van, de ez elhanyagolható
-
GBX
aktív tag
1szerű a +oldás. Mivel a winamp alatt CSAK stereo hangok vannak ezért azok neked stereoban is szólnak. Ez nekem isn nagyon gáz volt mert az nforce2-es mobon volt egy alc650 5.1 hangkeltő és csak a 2.45 nforce driverral volt 5.1 a winamp a későbbiekben (3.13 és felette ) kijavitották ezt a ''bugot''.
Ha nagyon zavar, akkor scard beállitopanelen tuti van rear clone vagy hasonló, ezzel megvan a 2 hátsó is.
Sok sikert. -
Bullet_
tag
Hangkártya beállítást nézd végig, a wanamphoz pedig le kell tölteni egy patch-et...
-
Coolmat
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy eléggé noname (Typhoon) 5.1-es hangrendszert. Játékokban az 5.1 tökéletesen szól, semmi gáz, de másra ez nem igazán mondható el. Pl. winampban is csak a front left és right szól, ugyanez Media playerben és a sima Windows prüttyögéseknél is... Kérdés: meg lehet vhogy oldani, hogy ne csak játékokban legyen 5.1, mert a Winamp elég rusnyán szól mély nélkül... Már néztem új driverrel (alaplapi Realteak ALC658 ABIT AI7 alaplapon), megnéztem minden beállítást a windows hang beállításainál, de semmi
Segítségeteket előre is kösz!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Spórolós topik
- Milyen routert?
- Crypto Trade
- Hardcore café
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest