- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabi75
csendes tag
Mankó: tesztelni még nem volt időm sokat, majd a hétvégén tervezek játszogatni
Néhány dolby5.1 illetve DTS trailer vob-ot meghallgattam eddig, meg a mohaa PA-val játszottam fél órát
Amit eddig tapasztaltam: a hangkártya hangerejét nem nagyon kel 60% fölé nyomni mert akkor túl erős a bemeneti jel és a saját erősítője torzít olyankor. De a hangerőszabályzók még 1/3-ig sincsenek tekerve és nekem már bőven elég. A hangzása a Zalmanhoz képest nagyágrendekkel jobb szerintem. A mély rázza fejemet. A viselése kényelmes, könnyű az egész, jól simul a fejre - bár a fülesek ahogy a fejemen vannak nem teljesen párhuzamosak a fülemmel. Ha szélesebb lenne a fejem 3 cm-mel akkor jó lenne pont, a felső műanyag rugós bigyó lehetne szűkebb néhány centivel (érthető ez így?). De ettől függetlenül jól zár és nem nyom sehol, befoglalja a fülemet. Az egyetlen észrevételem, hogy a hangerőszab. dobozka és a füles között (nekem) túl rövid (kb. 30-40cm) kábel van, így amikor fent van a fejen ez előtted lóg. Nekem jobban tetszene ha 1,5m-es kábelen odébb lenne bárhol az asztalon.
Igen az AKG K-55 fülhallgató, jobbfajta márka, 2-3 éve vettem most félreteszem pihentetni.
Adnak hozzá 3db ''RCA dugó<-> 3,5 jack aljzat'' kábelt, aminek az RCA végei a kis erősítő dobozka hátuljába csatlakoztathatóak (6 RCA: FL FR SL SR CEN SUB) ezekkel rá lehet csatlakoztatni a Genius 5.1 home theatert.
Nekem is van Genius 5.1 ht-m, de csak aktív subnak használom a Technics-re kötve.
Torz on borz: nem tudom mért, meg mért volt tompa hangzása, de ugyanilyen beállításokkal rátettem a Geniust és nagyságrendekkel szebben szól.
Üdv
[Szerkesztve] -
Zsiba
senior tag
Én merem állítani, hogy kényelmes! Oké, van súlya, de ezt el lehet visleni. Én azért is tudok örülni ennek, mert pl olyan sztereó fülesem még nem volt, ami ne nyomta volna a fülem! Ugyanis azok egyszerűen nincsenek akkorák, hogy körbevegyék a teljes fület. Ergó valahol hozzányomják a fejhez a fülcimpát. Ami nálam különösen kényelmetlen, lévén hogy szemüveges vagyok és a fül mögötti szemüvegszár bizony rövid időn belül kellemetlenül tud nyomni...
Új hozzászólás Aktív témák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest