- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- iPhone topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
huby80
senior tag
válasz Szepi1979 #22870 üzenetére
Nekem volt mindkettö ! hangzásba kb egy szint picit talán az én izlésemhez közelebb állt az alpha ! (söt az én vélemyényem az hogy jobban is szol , bár az alpha egy bejártatott darab mig a gameOne teljessen uj volt ez lehet ennek is betudhato! ) Meg nekem nem jön be a nyitott kialakitás hogy hallom a tv meg minden zajt igy az alphát tartottam meg + kényelmesebb is számomra !
-
galaktikus
aktív tag
válasz Szepi1979 #22898 üzenetére
Hello!
Igen, határozottan szükséged van rá. Nekem is G4ME ONE van, amit előszőr egy régi SB X-Fi Xtreme audio-val hajtottam ameddig nem lett meg az új meghajtás. Először azt hittem, hogy gagyi a füles és elcsesztem ezt a választást. Megjött mellé egy SB X G6 fejes erősítő és megnyugodtam, hogy nem gagyi a füles. Nagyon nem
[ Szerkesztve ]
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
-
galaktikus
aktív tag
válasz Szepi1979 #22945 üzenetére
Szia!
Nekem is G4ME ONE van. SB X G6 külső usb-s heaphone dac/amp-ot vettem hozzá. Nagyon killer... az alaplapival meg a régi x-fi xtreme audio karimmal nekem is nagyon gagyi volt.
A G6-ot csak ajánlani tudom. Esetleg a GSX1000-ret mondják még, de azt sajnos nem lehet olyan királyul finomhangolni, mert nincs hozzá sotfware.Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Bestbuy játékok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Autós topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Milyen házat vegyek?
- Spórolós topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest