-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d1abLo
senior tag
esetleg még meglepetés TT Cronos
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
neutron22
tag
Van hogy az alaplapi hangkártya jobb mint az USB. Nekem volt mind2 ő, de az a véleményem: vegyél egy USB hangkarit (Lehetőleg valami márkásost ) külön vagy egy egyszerűbb hangkarit és ahhoz egy sima jack es fülest. Így igazából felesleges az USB s füles. Max lapsosokhoz, ahol nem tudsz bővíteni és kellhet egy jobb hangkari, de akkor sem használnám a füleshez adott USB s cuccot.
-
Kal-El
senior tag
válasz Kobaljov #6990 üzenetére
Ez oké. Csak, ha a gari letelte után kezd az akku gyorsabban lemerülni és ki akarod cserélni, akkor szerintem sokkal drágábban cserélik ki neked a Corsairnál (a szállítási költségről nem is beszélve), mintha magadtól vennél bele egyet és te cserélnéd ki. Szerintem nagyon egyszerűen meg lehet csinálni ezt a cserét.
-
Kobaljov
senior tag
válasz Kobaljov #6988 üzenetére
Közben egy másik "márkatárs" már megnézte: megvan ott a többcsatornás beállítás is (már)
+ Megnéztem most a Xonaromnál is egy vezetékes Sennheiser PC350-el: a hangkártya programjában az "Audio Channel" beállítás (2,4,6 vagy 8) a Windows hangbeállításaival szinkronban van, hogy hány hangszórós a rendszer, és ha be van állítva 8-ra akkor úgy tűnik a Dolby Headphone meg a virtuális 7.1 a hangkártya programjában már sokat nem is változtatnak, ahogy korábban a kolléga is írta
-
-
Ffranklyn
csendes tag
válasz Kobaljov #6979 üzenetére
Hát igazábol a windosban csak annyit látok hogy headset. Itt egy sreenshot:
http://i40.tinypic.com/qp0wvn.jpg
A hozzáadott software egy külön felületet nyom ahol van egy dolby gomb amit lehet nyomkodni. Van egy source select mező benne, illetve egy now playing. A source ban annyit lehet állitani hogy a jelforrás amit lejátszok az milyen a now playingben meg amit épp kiad a hangszoró. Ez volt az amire az előző hsz-ban tippet kaptam mert nekem ez egyenlő volt a dobozhang gombal.
A program felületéről meg az állítható dolgokról találhatsz egy PDF et ha letöltöd a software-t tartalmazó zipet az oldaukról . -
d1abLo
senior tag
pár ajánlott vezetékes darab
mivel alaplapi hangkártyád van így nem mindegyik nyújt teljes "élményt", így általában az USB-s darabokat szokták ajánlani (Astro A40 optikás, szóval kimenet miatt kell hozzá egy jobb hangkártya)
Pár hsz-el feljebb meg vannak jó vezeték nélküli fejesek is.Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
freelanced
addikt
Hali! Na itt ajánlottátok a Zalman mikrofont de nem nagyon van sehol raktáron. Ez milyen lenne tudtok valamit:
-Trust Starzz 16973
Amúgy ilyesmi áron ha van jobb irjatok. Nem baj ha ilyen nagy.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
akcir
csendes tag
Sziasztok,
most készülök vásárolni egy gamer fülest, és mivel eddig logitech cuccaim voltak amivel mindig nagyon elégedett voltam ezért arra gondoltam, hogy egy g930 talán jó választás lenne. Itt a hardveren is találtam pár eladó példányt 30-35 magasságában. Szerintetek jó választás?
Köszönöm előre is.
-
eami
veterán
válasz Ffranklyn #6977 üzenetére
térhangzás: a saját szoftverében, simán kell hagyni, nem kell külön DD vagy 7.1 kapcsolót benyomni, viszont windows hangeszközöknél manuálisan ha átrakod 7.1re, akkor rendesen 7.1ben fog szólni az idegesítő "dobozhang" helyett. Filmeknél utána válthatsz 5.1/7.1 sávra és meg fogsz lepődni milyen jól szól
-
Ffranklyn
csendes tag
válasz Kobaljov #6960 üzenetére
Én pont a mult héten vettem egy corsair vengance 2000 es headsetet. Összevetésnek elötte egy Panasonic SE-A1000 et használtam (illetve használom még most is). Eddig a tapasztalatok a következők:
- Mivel nagy fejem van ezért hamar kényelmetlenné válik az erős szorítás miatt. Ez gondolom a gamer mivolta miatt van hogy jobban szigetelje a külvilágot.
- A pllüss ugyanúgy melegít mint a műbőr és hamar elkezd izzadni a fülem alatta amitől viszket.
- Hangminőséget csak a vezetékes fülesemmel tudtam összevetni. Mivel zárt ezért inkább mély orientált. Ez azt jelenti hogy filmekben a mozis dübörgés megvan. Nekem főleg 7.1 ben hiányzik a magas közép tartomány részletessége. Nekem elsőre doboz hangja volt és el is keseredtem ez miatt. Többnyire inkább 2.0 ban használom mert jobb a hangminősége sokkal mint 7.1 ben vagy 5.1 ben. A vezeték nélküli fülesekre jellemző sistergés jelen van de erőssen hallgatózni kell hozzá, nem zavaró. Szerintem ha zenére kell vagy mozira inkább akkor egy nyitott vezetékes füles a megoldás.
- Üzemidő az teljessen megfelelő ~8-10 óra , a végén idegesítően pittyeg ha már merül.Összeségében megvagyok vele elégedve bár szerettem volna, de nem tud rápirítani a vezetékes fülesem minőségére. Arra tökéletes hogy ne akadjak bele a kábelekbe játék közben. Azt nemtudom hogy a többi füles mit tud ebben a kategóriában. Nekem a fő szempont a kényelem a hosszú üzemidő és a működés melletti tölthetőség volt. 3 om jelöltem volt
- ez
- Razer Chimaera
- Creative OmegaA razer nálam kiesett mert nem lehet használat közben tölteni , legalább is ugy emlékszem. Omegát nem tudtam megnézni de féltem hogy a műbőr alatt izzad majd a fejem. A Corsair 28K volt szóval árban a 3 közül a legolcsóbb.
Remélem ez valamit segített. Sajnos gamer fülesek ritkán vannak kiállitva ezért nehéz is kipróbálni őket. Talán a sennheisert egy MM ben meg lehet nézegetni de azt viszont játékra nem fogod tudni használni mert nincs rajta mikrofon.
-
nepszter1
addikt
10k körül melyik a bestbuy ? mikrofonnal
-
sajtika99
csendes tag
érdekelne mi a véleményetek a Sennheiser PC 320 -ról fps játékokhoz
-
d1abLo
senior tag
válasz Kobaljov #6967 üzenetére
ha esetleg a luxuskategóriára vágysz akkor:
Sennheiser RS170 ár
Sennheiser RS180 ár
Sennheiser RS220 ár[ Szerkesztve ]
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
d1abLo
senior tag
-
TcK-BOY*
tag
Koszi majd meglatjuk ha itt lesz a boltban.
Viszont batyamnak most vettem(1oraja kb) egy ACME CD-850 fulest (2400.-)
Es most jatek alatt az is nagyon ott van. Mondjuk a mikit meg nem teszteltem de elsore nagyon jo.Kivancsi leszek ez utan a Rushra
• Tisztelettel: TcK-BOY* •
-
-
doboka98
tag
Sziasztok! Éppen ma megkaptam a Creative Fatal1ty Gamer Headsetem és azt kell mondanom, hogy nem vagyok a mikrofonjával megelégedve. A hanggal nagyjából nincs gond, csak az a sistergés nagyon zavaró. Hallottam olyanról, hogy ez hangkártya hiba, nekem van egy Asus M5A97 Evo R2.0 alaplapom és alaplapi hangkártyám van. Ezzel jól kéne menjen, nem?
-
TcK-BOY*
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy jó fejhallgatót venni, és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Amire használnám: Filmezés, FPS játékok(!), ebből eredően kell, hogy legyen rajta mikrofon is, aminek lehetőleg ne dobozos hangja legyen.
Max 5000 Ft-ért
Tudom nem egy magas összeg, de volt már annó Trust Quasar-om, és ha nem találok jobbat akkor újra olyat veszek, mert az tudom hogy jó
Tehát várom, ogy ti mit ajánlotok 5000-ig.
Köszönöm szép napot
• Tisztelettel: TcK-BOY* •
-
Kobaljov
senior tag
Sziasztok,
nagyobbrészt filmnézéshez illetve néha alkalmi FPS játékhoz (BF3 multi) gondolkodom egy jobb térhatású, (a filmnézés távolsága és a kényelem miatt) vezeték nélküli headset-en asztali géphez. A hangkártya a vezeték nélkülieknél nem tudom mennyire számít, egy tavalyi Xonarom van (DX ha jól emlékszem), árban pedig első körben nincs megkötés, ha érdemes akkor lehet drágább is. Szempont még, hogy lehetőleg kevésbé legyen fülre izzadós/melegedős fajta.
Visszaolvastam egy darabig, javasolva volt a Corsair Vengeance 2000, ennek már elkezdtem utánanézni, többségében dícsérték, de találtam egy régebbi tesztet ahol az 1500-ast nagyon dícsérték de hozzá képest a 2000-el nem voltak elégedettek, gondok voltak a térhangzásával több játékban illetve lejátszó programban, ezeket nem tudom, hogy teljesen javította-e a szoftveres frissítése (ezzel jött a korábban hiányzó Dolby HP támogatás is, stb.). Néztem még a Logitech G930-at is, de ennél nem tudom indokolt-e a CV2000-hez képest közel dupla ár.
Elhagyható extraként gondolkodom a filmnézés áthelyezésén egy kisebb, halkabb HTPC-re vagy Androidos médialejátszóra, van esetleg olyan térhatású vezeték nélküli füles aminél a térhatás (filmnézéshez) működik XBMCbuntu-val vagy esetleg Androidal is?
Ezek kapcsán esetleg tapasztalat vagy javaslat, esetleg milyen más modelleket lehet még érdemes megnézni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
nagyúr
válasz Tsebacsi #6955 üzenetére
Köszönöm szépen
Tényleg nagyon örülök, hogy rátaláltam erre, mert pont erre volt szükségem. Olcsón, használható fejhallgató (headset).
Remélem tartós is lesz.
Szkeptikus voltam, mert az olcsó dolgokban általában csalódni szokott az ember (és nem kellemesen...).
Ez a termék viszont nagyon pozitív meglepetés eddig -
nagyúr
-
nagyúr
Sziasztok!
Némi vacillálás után a Sharkoon Rush Headset megvásárlása mellett döntöttem, melyet 3800,-Ft körüli áron sikerült beszereznem. Megosztanám a tapasztalataimat, hátha másnak hasznos infó lesz.
A vételárat figyelembe véve meglepően jó az anyaghasználat, nem kelti gyagyi termék hatását a fejhallgató. A kábel nem merev, a párnák kellőképpen puhák.
Hangzás terén is meglepetést okozott, mert sokkal rosszabbra számítottam. Ha valaki nem audiofil, akkor még zenehallgatásra is megfelelő, némi hangszínszabályozás után. Ezt azért mondom, mert számomra alapbeállításokkal túlságosan sok volt a mély, így abból minimálisan levettem, a magasra pedig minimálisan rátoltam.
Egészen kényelmes viselni is, pedig szemüveges vagyok. Igaz, hogy kb. 1,5 órás használat után éreztem egy ponton a fülemen, hogy valamennyire nyom, de miután levettem, ez az érzés perceken belül elmúlt. A plüss párnáknak köszönhetően némileg melegíti a fület.
Összegezve: a termék az árát figyelembe véve nálam simán az ajánlott vétel kategóriába tartozik, ha valaki nem szeretne nagyobb összeget költeni headsetre, de azért valamennyire normális hangzásra vágyik (F1-ben simán hallottam, amikor kanyarban határon autóztam és kezdett "visítani" a gumi, illetve sokkal jobban lehet motorhang alapján váltani)
A mikrofon részét még nem próbáltam, de szerintem azzal is minden rendben lesz. -
doboka98
tag
Sziasztok! Elromlott a jelenlegi fejhallgatóm (Ozone Attack) és garanciáztattam, viszont nem tudták megjavítani ezért az értékéből vehetek egy másat. A készüléket leginkább játékra használnám és ami nagyon FONTOS, hogy legyen nagyon jó a mikrofonja, ami ebből az árból csak lehet! Szeretnék tiszta hangú mikrofont, zúgások nélkül. A többi opciót rátok bízom, a keret 10k. Előre is köszi!!
Eddig az Ozone Spark-on gondolkodtam.
-
huskydog17
addikt
válasz Tsebacsi #6948 üzenetére
Köszi, amúgy ma megrendeltem az Alpha-t, ha minden jól megy, szerdán meg is kapom.
"meglévő SB hangkártyád feleslegesen van a gépben, úgymond."
Ezt azért nem igazán hiszem el.
Azért még az Alpha-nál sem mindegy, hogy a két jack milyen hangkártyára van kötve, mi generálja és adja át a fejesnek a hangot. Az általad említett USB "hangkártya" csak egy USB adapter, egy átalakító, annak jön az jól, akinek mondjuk nincs szabad jack bemenete vagy szimplán USB-n keresztül akarja használni.
Leginkább két dolog miatt döntöttem az Alpha mellett, vagyis inkább három. Az első, hogy nem szövet, hanem bőrborítása van (van már egy szövet alapú fejesem a Sennh. HD 555 személyében, ezért most egy bőrborításút is szeretnék), a második a VoiceFX (nincs semmi garancia rá, hogy Fatal1ty esetében lehet ilyet) és a harmadik, hogy állítólag (több felhasználói beszámoló alapján) semmivel nem rosszabb, mint a Fatal1ty. Igaz drágább, de több extrát is kap mellé az ember.Köszi még egyszer a segítséget neked is és mindenki másnak is, alig várom a szerdát!
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
nagyúr
válasz huskydog17 #6944 üzenetére
A Fatal1ty-ből tudtommal 2 féle van, az usb-s és a jack-es. Valószínű ez a helyzet áll fent itt is. Igaz, úgy különböztethetőek meg, hogy a HS-800 a jackes, a HS-1000 az USB-s.
Az Alpha kicsit újabb darab, és jól tudod, az usb-s hangkártyával tudja ezeket a VoiceFX és 3D fícsöröket, így a meglévő SB hangkártyád feleslegesen van a gépben, úgymond.
A Fatal1ty-nél csak akkor van X-Fi, ha USB-s azt hiszem, de lehet hogy csak a drivere kell. Passz utánanézek.(#6947) Anfänger: Passzolok bocsesz
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
neutron22
tag
Új terméket kínálok, de te tudod
-
aProPeti87
aktív tag
Az alpha szerintem jobb választás lenne.
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
huskydog17
addikt
neutron22: Köszi, de mindenképp új terméket szeretnék venni.
Tsebacsi: Húh, köszi szépen, nem tudtam, hogy 10k alatt van a Creative-nak ilyen fejese. Így viszont akkor meg is van a kiválasztott, a Fatal1ty vagy a 3D Alpha lesz az, még nem tudom, mert mindkettő nagyon tetszik. Egy dolgot nem értek ezzel kapcsolatban: Megtaláltam a fejest az Aqua-nál, de ott a Fatal1ty -ból kettő van, látszólag ugyanazok, de árban mégsem, ezt nem értem:
[link1]
[link2]Aztán azt írják,hogy van raktáron, de akkor miért több napig tart az átvétel?
Az Alpha-hoz egy USB-s adapter jár. Igazából erre jobban kíváncsi volnék, de itt volt panasz a mikrofonra és bőven nincs annyi visszajelzés erről, mint a másikról. Pedig nagyon érdekelne, hogy mit tud ez a 3D cucc. A 3D Alpha extrái nagyon tetszenek, leginkább a VoiceFX, az nagyon poén. Ezen felül a tetszik, hogy bőrborítás van a fejpánton és a két hangszórón. Ez a VoiceFX elérhető esetleg a Fatal1ty fejeshez is?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz huskydog17 #6940 üzenetére
Szia!
Hát ez nehéz kérdés. Ozone-t tuti ne. Csak! Kész
A Genius még jó is lehet, bár én minőségi terméket tőlük még nem láttam. Erős közepesek, anyagban már nem annyira, hangzásilag meg. Izé..
Az a baj, a 10k-s kategóriában jó stereo füles jó mikrofonnal kicsit ritka. Elsőre 2 típust szoktunk ajánlani:Hogy a 3ból melyik a jobb? Nemtudom megmondani, a Creativeokhoz volt szerencsém, jó fülesek, jól szólnak, főleg egy SB hangkártyával. A genius erőssége esetleg a kinézeten kívül az 50mm-es mágnes, meg a rezgő mély (jaj ). Az Alphához jár usb-s hangkártya is, így notin is tudod jó minőségben hallgatni, a Fatality meg ár/értékben nagyon jó.
A döntést rád bízom, ebben az ársávban olyan hűdenagy diffik nincsenek.
-
neutron22
tag
válasz huskydog17 #6940 üzenetére
Adnék neked egy új steelseries siberia v1 et 10k ért az elég jó fps re és a mikit oda teszed ahova jól esik. Ebben az ár/érték kategóriában ajánlom neked a creative tactic3D Alpha vagy Fatality fülest. Ozone márka semmiképp átcímkézett szarok. Másikról semmi tapasztalatom, de lehet jó.
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Mikrofonos fejhallgató vásárlás előtt állok és nem igazán vagyok jártas e téren. A lényeg, hogy leginkább Skype és játék közbeni csevegésre használnám, így nagyon fontos a minél jobb minőségű mikrofon. Néhány szempont:
- minél jobb minőségű mikrofon (minél jobban szűrje a háttérzajokat)
- circumaural kialakítás
- max. 10.000 Ft összeg
- elsősorban játék közbeni csevegésre, illetve Skype-hoz lesz használva (játék: leginkább FPS-ek)
- zárt vs. nyitott -> mindegy, ahol jobb hangminőséget kapok
- Sound Blaster USB HD hangkártyára lesz kötve
- Nekem bőven tökéletes a sima sztereó is (2.0), nem kell sok csatorna, felesleges
- Ha lehet normális hangminőséget is szeretnék, mert azért zenét is szeretnék hallgatni, bár ezzel ritkán, hiszen zenére és filmre van egy Sennheiser HD 555, azzal meg nem veheti fel a versenyt.
- Hosszú távon kényelmes legyen a viselése, akár több óráig isTudom, kicsit a sok a megadott feltétel, de így legalább alaposan lehet szűrni a különböző termékek között, remélem, hogy 10k alatt lehet a megadott feltételeknek megfelelő terméket találni.
Eddig én ezeket néztem ki, de mivel nem ismerem őket, így tőletek kérnék tanácsot, hogy ezek mennyire számítanak jónak a maguk kategóriájában:
Genius HS-G550 GX-Gaming Lychas
Ez a kettő nagyon szimpatikusnak tűnik, piszok jól néznek ki, de főleg a Genius, csak nem tudom mennyire jó vételek. Előre is köszönöm a segítséget!
-
whYz
őstag
válasz aProPeti87 #6936 üzenetére
Megis, mert mukodik a dolog.
Az a demo tokmindegy, mert most probaltam es tenyleg virtual 7.1-et csinal...Mondjuk azt nem tudom, hogy a xonaromhoz kepest milyen, mert nem teszteltem.
Hat akkor lehet, hogy a razer veget vetett az usb-s fejes korszaknak.
-
aProPeti87
aktív tag
válasz jaffa 2843 #6935 üzenetére
Nem hiszem hogy komolyan gondolták Vagy mégis ?
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
d1abLo
senior tag
Nemtudom mit tud, akinek kedve van csekkolja le
Razer SurroundFlash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
nagyúr
Sziasztok!
Sharkoon Rush-ról mi a véleményetek? Nincsenek extra igényeim, csak egy normális fejhallgató kellene F1-ezéshez. Ajánlottátok a Creative Tactic-ot, de lehet, hogy az nekem már feleslegesen jó.
-
drzozo
senior tag
válasz Raistlin01 #6924 üzenetére
Hirtelen elég lett volna annyi is, hogy alaplapi e vagy sem. Ha az előbbi, akkor lényegében az usb-s fejesek is szóba jöhetnek, ha pedig valami értelmes (lásd.: Asus Xonar, ami képes szoftveres 5.1-et előállítani), akkor általában ennyiért a jack-es stereó fejes a megfelelő választás.
Tsebacsi: Azért ha nem baj, nem cserélném le!
-
Raistlin01
csendes tag
Igen, ezért írtam, hogy az árkategórián belül, a felsorolt szempontoknak leginkább megfelelő érdekelne ( találtam 60-70k-ért ami 100%-ban teljesíteni ezeket a feltételeket, dehát az picit más kategória ).
Hangkártyáról holnap tudok adni infot, nem otthoni gépről írok, fejből viszont nemtudom megmondani.
Köszi ismét a válaszokat.
-
nagyúr
válasz Raistlin01 #6920 üzenetére
15-20k körül nincs valós 5.1 füles, amit merünk ajánlani. Csak Virtual, amiket előbb linkeltek. A térhangzás meg a zene rovására szokott menni, hacsak nem direkte 5.1 lossless zenére mész rá
zoltankakuk: Kolléga továbbra is imádom a Rage-em, marhajólszól
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Jó lenne tudni először is, hogy milyen hangkártyád van.
Kicsivel többért ez a best buy.
20k alatt pedig ez.De teljesen egyik sem felel meg az igényeidnek, mivel annyiért, ahogy előttem is írták, nem találsz.
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
Olyan ami mindennek amit irtal megfelel, nem letezik.
[ Szerkesztve ]
-
Raistlin01
csendes tag
válasz Tsebacsi #6906 üzenetére
Üdv!
Köszönöm a válaszokat először is
A keret olyan 15-20k körül van, igazából hogy mai vagy nem mai gyerek, olyan szempontból érdekes nekem, hogy mennyire megy a megbízhatóság, minőség rovására ( 3-4 esetleg 5-6évet ha meghibásodás nélkül kibír, napi átlag 10-12órás használat mellett, már talán jónak számít (?)...800forintos tescos headset 6évig húzta, ez a viszonyítási alapom van csak )
Igazából a kerethez képest, minél erősebb hangerő/basszus, de emellett a lehető legtisztább/legjobb hangminőséget ha tudja nyújtani, normális térhatással, "doboz hang" nélkül..illetve nem torzít, nem recseg ropog 75-100%os hangerőn sem, az tökéletes lenne.
Ezért is érdekelt volna/érdekelne személyes tapasztalat, hogy minőségileg mit tud nyújtani, mennyire megbízható. Természetesen kívnácsi vagyok másra is ha tudsz/tudtok ajánlani valamit.
Valós 5.1 az fontos, az USb, nem kifejezetten , de nagyon nagy plusz pont mert a kábelhosszból kb 40centit tudok úgy spórolni, ami nálam elég jelentős ( de természetesen, bármilyen ötletre/tanácsra nyitott vagyok).Ja igen...a mikrofon is nagyon fontos, hogy nomrális, tiszta hangot továbbítson, torzítás/visszhang nélkül ( néztem erről a cuccról egy videót, ez a része pl. kifejezetten megtetszett ).
-
zsolt1225
aktív tag
Üdv!
Nos az a helyzet, hogy kontaktos lett a Siberia v2-m, tehát valószínűleg nem javítható, de azért majd még elviszem pár helyre hátha.
Új füles után nézek és kellene pár vélemény. Nekem azt mondták nem is érdemes gamer fülest venni, mert az hamarabb elromlik.
Lehet lehetőségem lenne venni egy SS 5H v2-t ötezerért ismerőstől.
Vagy az alábbi szempontok alapján:
-legyen kényelmes (siberia kicsit azért nyomta néha a fülem, de megszokható)
-zárt
-vezetékes
-mikrofon mindegy
-játékra és zenehallgatásra is lenne használva
-árban 10 ezer forint +-1-2ezer MAXMit ajánlanátok?
-
neutron22
tag
válasz BomiBoogie #6909 üzenetére
Szerintem is csak azt bizonyítja, hogy ez nem való sem gamereknek, de másnak sem. Egy ilyen játékban esetleg a zene miatt lehetne! jó, de ebben a kategórában egy sztereó is leiskolázza, erre a nyakamat teszem. Nem véletlen az sem, hogy most látom először, mert én mindent igyekszem kipróbálni gondolok itt egérre, fülesre, asztali és lapos konstrukciókra,de ezt a csodát sehol nem hirdették. Két ilyesztően hasonló füles ugrott be egyébként róla a point of view és ozone strato Evo.
-
nagyúr
válasz BomiBoogie #6911 üzenetére
A proxy szerintem nem engedi át, megnéztem mobilon. Hát:
Van baj
NFS Underground korszak, nem szabad megvenni ezt a fejest, közel 8 éves konstrukció[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Tsebacsi #6910 üzenetére
Nálad lehet a gond, mert az AC oldaláról linkeltem. Ez az, jobbra.
-
nagyúr
válasz BomiBoogie #6909 üzenetére
Én nem látom a linkelt képet, így nemtudok nyialtkozni
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz neutron22 #6908 üzenetére
Azt meg tudja valaki magyarázni, egy 5.1-es gamer headset esetén mi indokolja pont ezt a képet?
Még egy ok az AC ellen, azt sem tudják, mi a célközönség.
[ Szerkesztve ]
-
neutron22
tag
válasz Raistlin01 #6905 üzenetére
Szia
Ugyan semmi tapasztalatom nincs, de nagyon gagyinak tűnik. A piacon nem hallani róla semmit, de én nem kísérleteznék vele.
-
Vizes Tomi
tag
Sziasztok
Szerintem egy Steelseries 7h lesz a kiválasztott.
Köszönöm a segítséget
Üdv
-
nagyúr
válasz Raistlin01 #6905 üzenetére
Szia!
Nem mai technológia, annyira nem ajánlott már. Ettől még persze lehet jó, bár nekem hasonló van/volt (Zalman 5.1, a licence ránézésre ugyanaz). A maga idejében jó kis fejes volt, de ma már elmarad hangerősség tekintetében. Előny, hogy USB-s, és hogy valós 5.1, de kb. ennyi. Az Arctic nem ebben a szegmensben erős
Mennyi a keret? Mert attól függően tudunk mondani ajánlott füleseket, persze ár függvényében lesznek virtual/true 5.1-esek.
-
Raistlin01
csendes tag
Hali!
Gondolkodom egy 5.1es fejhallgató beszerzésén.
Találtam egy ígéretesnek tűnő darabot (Arctic Sound P531) és érdekelne, valakinek nincs e személyes tapasztalata a cuccossal kapcsolatban, vagy akár ismerősétől/haverjától hallott info ami hasznos lehet?Előre is köszönök minden választ
[ Szerkesztve ]
-
akkójóva
tag
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
akkójóva
tag
Hello!
Milyen vezeték nélküli fejhallgatókat ajánlotok? (Keret : 55.000 + 1-2k max)
Fontos a hangzása , kényelmes legyen , otthonra lenne. Kb 70% zene 30% játék. Eddig a Sennheiser RS 180-at nézegettem (a 170-et volt szerencsém kipróbálni , szerintem jó volt). Vélemény erről? (Fontos , hogy vezeték nélküli legyen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest