- iPhone topik
- Poco F7
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden, amit láttunk a berlini IFA-n. Meg amit nem, arról is essék szó.
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
gabranek
senior tag
Szal akkor meg is valaszolom a kerdesem mert bios update nem segitett.
Most csereltem procit, es betevedtem a detonator leirasaba na most mar 4x agp van. Ezek szerint keves volt neki 700 cel.
Azert koszonet mindenkinek -
Mintha olyan sokat számítana, hogy 2x vagy 4x az az AGP... :)
Főleg egy 64 vagy 128MB-os VGA-nál... -
Egon
nagyúr
Hali! Amennyire én emlékszem, a CUSL2-C vel voltak hasnoló problémák. Elvileg az Asus úgy oldotta meg a kérdést, hogy - mivel sok esetben csak névleges volt a kártyák 4x-es AGP-támogatása azidőtájt, illetve gyakran bizonytalankodtak - az alaplap szükség esetén automatikusan visszaveszi 2x-esre az AGP-t. Lehet hogy nálad is ez a probléma (nem biztos, lehet). Ezt anno egy hekkelt bios-szal próbálták kiküszöbölni a felhasználók (a CUSL2-nél).
Szerintem először frissítsd a bios-t, hátha segít. -
gabranek
senior tag
Semmi otlet?
-
gabranek
senior tag
Hali!
A topic cime lenne a problemam. Biosban be van allitva a 4x-es agp, de ha megnezem a detonator adatlapjat ott csak 2x-esen hasznalja. Hol lehet win98-ban ezt allitani? Eszkozkezeloben sem talaltam hasonlot.
Ugy tudtam eleg ha biosban be van allitva.
elore is thx
Aktív témák
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest