- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
camino
tag
elkelt
-
camino
tag
Aham, akkor én tévedtem, valószínűleg jó lenne. Jó kis járgány
Ne haragudj, de egyben adom el, annyira még nem kell a pénz
Ha valmilyen oknál fogva mégis változna a véleményem megkereslek. Nekem egyébként 5 ajtós van, csak nekem nem tetszenek a légterekők, ezért nem használom. Ez a készlet a nővéremék Astrájához lett véve, csak figyelmetlenül rendeltük meg, arra nem jó. Legvégső esetben használom én, de ahhoz még változnia kell az ízlésemnek is...
-
Damage
senior tag
Megértem, hogy a hátsókat nehezen tudnád eladni. Gondoltam nehezen szabadulnál meg tőle és a 2 ezer Ft is több a semminél. Egyébként ez is kombi, de csak elől vannak ajtók (Delivery Van).
Bővebben: link -
camino
tag
Akarod mondani 3 ajtós, nem?
Akkor neked ilyen kellene: Bővebben: link
Az enyém nem is lenne jó a tiedhez, mert azt hiszem a 3 ajtósaknál az ajtó hosszabb.
''Olyan embereknek, akiknek már az első ajtón van'' - akkor viszont csak azoknak tudnám eladni, akiknek ugyanilyen márkájú elsőjük van.. (esetleg a színe miatt is) tehát még bonyolultabb lenne... -
camino
tag
Mihamarabb el kellenene adnom, úgyhogy 3. UP a mai napon (moderátorok ne figyeljenek ide
)
-
camino
tag
opelosok ide!
-
camino
tag
fel!
-
camino
tag
Eladó egy új HEKO márkájú oldalablak légterelő készlet. 5 ajtós Opel Astra F típ. autókhoz való.
Bővebben: link
Eladás oka: Astra combihoz lett véve, a combinak a hátsó ajtaja másmilyen.... nem ment fel rá, a kereskedés nem vette vissza.
Ár: 6000 Ft
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Hegesztés topic
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged