- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stol
addikt
válasz
Hikvision #42 üzenetére
Kép alapján, meg lehet mondani, a kimeneti ágon levő diódák kb. terhelhetőségét, 5A pontossággal, a primeroldali tranyók kinézetéről, nem is beszélve.
A be nem épített alkatrészekből, egyébb, más dolgokra tudok következtetni, úgyhogy, kérném azt a képet.
Elég sok tápot láttam már/javítottam, így van rálátásom, hogy milyen alkatrészekből, milyen teljesítményeket lehet kivenni stabilan. -
Gergello
addikt
válasz
Hikvision #21 üzenetére
akkor nem érdekel, egy ideig marad ez aztán nyáron lesz pénzem veszek egy chieftechet, azért kössz a helpet.
360 W-s chieftech bírja ezt:
asus k8n
3000+-os proci
2x512 mb 400 mhez infineon
1 db 80 gb-os hdd
1 db rack
1 db dvd olvasó /később cd író dvd olvasó kombó/
gf4 ti 4200 később/ 6600 v 6600 GT/ -
Gergello
addikt
válasz
Hikvision #19 üzenetére
mindkettőtöknek thx a gyors választ !
mercury 400 W-s , zalman f1 jó lenne, de szegeden én még nem talákoztam vele.ű
a tápban nem olyan 3 tűs csati van, vagy mégis? mégcsak régi tápot szedtem szét, abban vmi 2 tűs szar volt, ott meg forrasszam át vagy ezekben már 3 tűs van?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest