- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
-
fLeSs
nagyúr
Nem rossz az alaplapod, és a ramod sem. Ez az nForce2 hülyessége. Nekem is volt NF7-em, és ugyanezt csinálta, amikor megpróbáltam ezt a fajta aszinkron járatást.
1ébként létezik millió Abit NF7 topic, hogy a nagy NF7 topicot ne említsem, szvsz jobb lenne, ha ott tennéd fel a kérdést, és gyorsabban is kapnál választ. -
CharlieDrop
veterán
Kösz srácok, holnap de. próbálgatni fogom, ha nem megy, akkor 7főn viszem vissza a fenébe :))
-
cartman|
tag
nálam sem volt aszinkron a ram frekim amíg nem tuningoltam, mégis ment rendesen, próbáld az auto beállítást ha akkor sem megy valószínű hogy átvágtak a rammal a boltban :)
-
válasz
CharlieDrop #1 üzenetére
Hi!
Nekem is ilyen lapom van. Szóval ha 266Fsb-s a procid akkor állítsd be a 4/6-os leosztást úgy ahogy írtad és a memória időzítést tedd ''Optimal'' beállításra.Így el kell hogy induljon. Ha ezután sem megy akkor valószínüleg nem 400Mhz-es a ramod vagy rossz. -
CharlieDrop
veterán
Üdv!
Pár napja szereztem be egy Abit NF7-es alaplapot (ver 2.0 tegnap frissítettem BIOS-t, és az AIDA szerint ultra400-as a chipset, csak a sata hiányzik), hozzá procit, meg, egy DDR400-as RAM-ot. A proci ami belekerült 266-os FSB-n jár.
Tudom, hogy nem szereti az AMD, ha a memória asszinkron módban jár, de lehetséges-e az, hogy DDR400-on nem indul el a gép?
Ha by SPD-re állítom (ugye akkor 400on kellene zötyögjön, de lehet nem), vagy direktbe beállítom 400-ra (4/6), akkor az újraindításnál sípol, mintha nem lenne benne RAM.
Tehát kérdésem az lenne, hogy a RAM a vacak, vagy tényleg nem szabad 400on mennie a RAMnak, ebben az esetben?
Kösz,
Charlie
Ui.: elnézést, ha egy kissé körülményesen fogalmaztam!
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest