Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Nekem kemény 0 pont! Se Vistám se DX10-em.
Tehát ha a 3DM ezt a részét akarom alapulvenni a pc-k sebességbéli összehasonlítására, akkor a konfigom ugyanannyi pontot ad, mint uöcsémék Celeron 800MHz-s gépe, tehát e szerint egyforma gyors a kettő, amiben kételkedem

-
Dr. Romano
veterán
Nekem mindkét játékban az "emberes" részek tetszettek, mikor oda odaosontam szépen hozzájuk a bozótosban, vagy épp Rambó módjára kaszáltam le őket

Azonban mindkét játékban a szörnyes/ufós részek nekem nagyon nem jöttek be

3DM08:
Egyébként meg a videók így elsőre nem nyűgöztek le... A fák is kifejezetten szánalmasak és elég dúrván akadt a tesztgépen is (ja és a bazinagy Intellogo sem enged jóra következtetni...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekordidő alatt futott be az új Arc meghajtó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Motoros topic
- Mobil flották
- Milyen egeret válasszak?
- Mozilla Firefox
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- 1. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Hibás 3 db videokártya GTX 1060 / GTX 630
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest