Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthZolee
csendes tag
eredmény
1280x800 E4500 2933Mhz MSI HD 3870 alapon -
DarthZolee
csendes tag
E4500
nem ide vágó téma , de egy 4500-ösből elég szép teljesítményt csikartam ki -
DarthZolee
csendes tag
Ha valaki beszerzi majd a hamarosan megjelenő Ati HD 4850, vagy 4870 valamelyikét kíváncsian várjuk a kapott pontszámot. Kérdés az Ati mikor fog hozzá kiadni használható Catalystot.
-
DarthZolee
csendes tag
Nehéz a választás az Nvidia és az Ati között. Mindkettő jó és minimális árkülönbség van köztük. Az biztos, hogy prociba az Intel a nyerő a 4500-öm kicsit túlhajva egészen szépen muzsikál. A Vantage-ba is bőven 5000 pont felett teljesít. De az MSI 8600 GT-m mindenféleképpen megérett egy cserére. Bár eddig a DX 10 játékokat is elég szépen bírta.
-
DarthZolee
csendes tag
Az tény, hogy lassan minden Nvidiára készül. Megpróbálják az Atit kiszorítani a piacról. Nekem is volt pár Ati kártyám már meg persze Nvidia is, de emlékszem még azora az időkre amikor az Nvidia azt se tudta mit kezdjen egy 9600 XT-vel mert az 5000-es szériája hatalmas bukás volt. A 9600 XT-m bőben verte az Nvidia 5700-ét, nem is beszélve egy 9800 XT-ről ami bőven megelőzte a korát.
-
DarthZolee
csendes tag
Szerintetek Ati 3870-est érdemesebb beszerezni vagy Nvidia 8800GT-t? Mind a kettőnek elég jól alakúl az ára.
-
DarthZolee
csendes tag
Mindenesetre a Vantage megint megmutatta, hogy ki kell nyitni a pénztárcát valami bivalyerős VGA megvásárlására, ami a gyártóknak a malmára halytja újfent a vizet. Jól ki van ez találva.

-
DarthZolee
csendes tag
Persze ez így van. 6 év nyugalmas XP után én is átkényszerűltem a Vistára. Alapjába véve nincs vele bajom már megszoktam. Viszont a javára kell írni azt is, hogy jobban használja a 2 magos procikat mint az XP. Még a 3D Mark 05, 06 alatt is sokkal jobb a cpu-ra kapott pontom mint az XP-n.
-
DarthZolee
csendes tag
Sziasztok, én is XP párti lennék csak sajna ezekkel a DX10-es dolgokkal próbálják ránkerőltetni a Vistát. Kár, hogy az XP SP3-as csomagjába nem rakták bele a DX 10-et. Persze akkor mégúgy sem venné senki a Vistát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest