- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Na hali!
Arra figyeltem fel, hogy a táblázatok nem tartalmaznak sm2.0 és sm3.0 eredményt, ami részemről elszomorító, vagy ez csak ideiglenes?
Ha egy Quad Core-val valaki csinál egy 06-os tesztet az csak a procira kap 2-3000 pöttyöt minimum (nem tudom, mert nincs ilyen procim), de megdobja az eredményt.
Azt hittem, hogy egy kattintással a pontszámra megnézhetem az sm2 ls sm3 pontokat, de ez nem volt így.
Aki csak tájékozódna a 3dmak eredmények alapján, hogy az adott kártyát melyik proci hajtja ki esetleg a ''valósabb'' VGA teljesítményre kiváncsi, az itt sajna csak fenntartásokkal teheti meg.
Amúgy nagyon jó próbálkozás, gratuláció hozzá!
Csak ennyit szeretnék hozzáfűzni építő jelleggel, nem pedig kritikát akartam írni!
Mégegyszer grat a kezdeményezéshez!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest