- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
#21795072 #418 üzenetére
tipp, az oszlopok között is lehetne minden második más színű árnyalat, mert sok helyen összefolynak az oszlopban lévő szövegek, ezt meg lehet spékelni a korábban említett középre-rendezéssel..
név-oszlop lehet lehet keskenyebb, ezen spórolt helyet más oszlopnak oda lehetne adni.. -
helkis
veterán
válasz
#21795072 #415 üzenetére
alakul!
esetleg középre lehetne rendezni minden oszlop adatát, sok helyen eléggé összefolynak a dolgok..
illetve kéne egy "to do list" mármint hogy miket szeretnél megcsinálni..
hátha tudunk még hozzátenni..valamint ha lehet ötletelni, akkor felhasználóra, kártyára, procira jó lenne szűrni/rendezni a listákat..
-
-
joshua7
veterán
válasz
#21795072 #388 üzenetére
Föltoltam pár eredményt, az egyiknél viszont elírtam a driververziót. Majd javítsd ki pls 9.10-re.
Na, most látom, a 8800 Ultrá-hoz meg berakta a GS GLH-jét. Oda a fölső kellene.
Illetve a HD4850 06 tuning listából a 17150-es eredmény törölhető, mivel a 17640-es frissítés. -
kriszbon
őstag
válasz
#21795072 #386 üzenetére
He na most felment, nem tudom hogy előtte miért nem ment fel, mert minden úgy volt ahogy írtad, kivéve a Ph-s üzenet száma elé tett jel nem (#) ezt mos lehagytam.
Hmm lehet hogy ez végett nem ment fel előtte, vagy még mást sem csináltam akkor jól.
Ja a driver verzió meg lemaradt hogy 10.3-as de mindegy mert a képen rajt van. -
helkis
veterán
válasz
#21795072 #378 üzenetére
szvsz kéne egy gyűjtő oldal az új/régi linkeknek (ne a szabályzatból kelljen kihámozni, esetleg aláírásba is betehető..), vagy ha még van hely, akkor a toplista kezdőoldalára be lehetne rakni..
nyugodtan üzenőfalazhatsz, legalább lesz infó, ha valakinek nem stimmel valami, pár szót írhatnál a jelenlegi rendről, listábakerülésről, milyen átalakítások mentek végbe, mire lehet még számítani, stb..
esetleg a listafeltöltési oldalt lehetne ph-közeli szinekkel hangulatosabbá tenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest