Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrSoul
    őstag

Hogy mi van vele? Még semmi. Ez most volt pár hete. Fölment és beszélgetett pár profival és rögtön adtak neki néhány ''házifeladatot''. Ha ezeket elküldi, akkor döntenek, de már az is előny, hogy felfigyeltek rá.

Szerintem egyszerűbb egy kész ceruzarajzot kidolgozni a gépen, mint kitalálni. Csak azért mondtam a hátterezést.

szerintem ha vannak jó rajzaid, állj rá és ha csináltál valamit a gépen is, akkor reklámozd magad. Még az is jó, ha ''csak'' ''bedolgozol'' valamelyik cégnek rajzolással.

Az a baj, hogy ha jól emlékszem a Digital Reality honlapja nem frissült, és az az álláslehetőség még novemberi... vagy ez ugyanaz?
    Tudsz linkelni haverodtól képeket-munkákat? Megnézném, milyen szintet kell megütni, hogy felfigyeljenek valakire...
    Tudom, hogy te mit értettél a hátterezéssel, de csak közben eszembe jutott ez az eszköz, amit mások használnak, és hogy mire jó.
    Milyen jellegű házifeladatot?
    Ő minek jelentkezett? Modellezőnek? Mert úgy emlékszem, több pályázat volt...
    Milyen progikat ismer a haverod? Főleg MAX? Úgy tudom a Dig.R.-nál azt követelik.
    Bocs, hogy így agyonkérdezgetlek, de nagyon érdekel a dolog... :D (Csak hát a pedagógusi meló mellett +gyerekek itthon is kevés az idő... de igyekszem.)

Új hozzászólás Aktív témák