- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Brazil-t használok, jól emléxel, a material pedig az, amit Te ajánlottál (Nissan). De ott alapból Raytrace volt, és a reflect-jénél Fallof volt, de áttettem Raytrace-re és átállítottam, h az Environment a másik kép legyen. Eredmény:Bővebben: link
Most kevesebb helyen tűnik átlátszónak, pedig nem az, mert mögé tettem egy gömböt, és az nem látszik (hanem a mögötte kévő kép folytatása), de amint van rajta egy kis reflect, máris olyan, mintha átlátszó lenne. Közben forgattam a offset-tel, de így is ugyanaz az eredmény. Aztán kipróbáltam egy HDR-es képpel, és azzal már nem volt átlátszó. Talán akkor a sima JPG nem tetszik neki environmentnek.
Már én is gondoltam erre a lehetőségre, de akkor az összes material-nál át kellene állítanom, az meg nem hiszem, h a legegyszerűbb módja lenne. Szerintem kell lenni más megoldásnak is. Persze lehet, h nincs, de nem találtam a neten olyan oldalt, ahol ezt a beállítást pontosan bemutatnák. Pedig nagyon sok helyen láttam már ilyen megoldást.
A Brazil beállításainál sem találtam olyan lehetőséget. Bár gondolom ez nem Brazil sajátosság lenne. Csak annyi kellene, h az Environment egy HDR-es (vagy más) kép legyen, de közben a Backgroundba tett képet jelenítse meg háttérnek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Marathon (2025)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- További aktív témák...
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs