- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
Új hozzászólás Aktív témák
-
A jó öreg tutor... Elég jól magyaráz, nekem is tetszik, csak nem nagyon van olyan dolog, amit át tudtam volna venni az egészből... No még nem végeztem vele, de remélem lesz jó dolog benne nekem is
Én nem csináltam még a kocsimat, mert keveset aludtam, elkezdtem nézni a Gnomon Mental Ray 2-es videóját, és olyan 1 óra után elaludtam (hát igen, van az is pár órás...). Mindenesetre kezdem érteni az MR milliónyi beállítását, a kép tuningolását (ha renderelsz egy képet, utána sokszor kell újrarenderelni, hogy ''finomhangold'' az árnyékokat, színeket, kontrasztot, fényeket...) De már egész jól megy a Global Illumination, a Final gather meg az Image Based Lightning is... Most a fények, árnyékok, Subsurface scattering meg társai vannak soron... Remélem azért a kocsi is halad majd... Ma éjféltől biztosan leszek, mert aludtam! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- YouTube
- Milyen routert?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /I9-13900H/16GB 512 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- MacBook Pro Retina 15", i7, 16 GB RAM, 250 GB SSD, új akkumulátorral
- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én nem csináltam még a kocsimat, mert keveset aludtam, elkezdtem nézni a Gnomon Mental Ray 2-es videóját, és olyan 1 óra után elaludtam (hát igen, van az is pár órás...). Mindenesetre kezdem érteni az MR milliónyi beállítását, a kép tuningolását (ha renderelsz egy képet, utána sokszor kell újrarenderelni, hogy ''finomhangold'' az árnyékokat, színeket, kontrasztot, fényeket...) De már egész jól megy a Global Illumination, a Final gather meg az Image Based Lightning is... Most a fények, árnyékok, Subsurface scattering meg társai vannak soron... Remélem azért a kocsi is halad majd... Ma éjféltől biztosan leszek, mert aludtam!