- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
A jó öreg tutor... Elég jól magyaráz, nekem is tetszik, csak nem nagyon van olyan dolog, amit át tudtam volna venni az egészből... No még nem végeztem vele, de remélem lesz jó dolog benne nekem is
Én nem csináltam még a kocsimat, mert keveset aludtam, elkezdtem nézni a Gnomon Mental Ray 2-es videóját, és olyan 1 óra után elaludtam (hát igen, van az is pár órás...). Mindenesetre kezdem érteni az MR milliónyi beállítását, a kép tuningolását (ha renderelsz egy képet, utána sokszor kell újrarenderelni, hogy ''finomhangold'' az árnyékokat, színeket, kontrasztot, fényeket...) De már egész jól megy a Global Illumination, a Final gather meg az Image Based Lightning is... Most a fények, árnyékok, Subsurface scattering meg társai vannak soron... Remélem azért a kocsi is halad majd... Ma éjféltől biztosan leszek, mert aludtam! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ZTE Blade A36 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nem csináltam még a kocsimat, mert keveset aludtam, elkezdtem nézni a Gnomon Mental Ray 2-es videóját, és olyan 1 óra után elaludtam (hát igen, van az is pár órás...). Mindenesetre kezdem érteni az MR milliónyi beállítását, a kép tuningolását (ha renderelsz egy képet, utána sokszor kell újrarenderelni, hogy ''finomhangold'' az árnyékokat, színeket, kontrasztot, fényeket...) De már egész jól megy a Global Illumination, a Final gather meg az Image Based Lightning is... Most a fények, árnyékok, Subsurface scattering meg társai vannak soron... Remélem azért a kocsi is halad majd... Ma éjféltől biztosan leszek, mert aludtam!