Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdoboy
csendes tag
hali
Örülök a gondolataidnak, köszi.
A közös, ne nevezzük projectnek, mert az ijesztő szó, legyen közös munka, közöses létrehozunk(/tok) valamit. Ha megnézed, akkor sokan tudnak itt modellezni, sokan textúrázni, a karakteranimáció nem nagy dolog, de iszonyatosan nagy kitartás kell hozzá. Amikor annak idején nekilódultam és felraktam egy fórumba, mostmár tudom, hogy igencsak gyenge volt a karakteranimom, most se biztos, hogy jobb, de jobb, mint akkor. Na eztet jó megaszontam.
Vagyis itt van egy csapat egyben. Nem kell tartania senkinek attól, hogy mások mit mondanak, hiszen, ha csak fele annyira tudtok bármit csinálni, mint, amit mutattatok és láttam, el kell magatokról hinnetek, megtudjátok csinálni a nagyot is. A nagy, amúgy sok kicsiből áll. Nem kell rögtön holnapra a nagyon megalkotni. Apránként, amikor éppen az ember gyakorol, akkor nem valami fantáziadolgot csinál, hanem gyakorol ugyan magának, de a többiek összeségéhez képest. El tudom képzelni, hogy van valaki, vagy többen is, aki itt ötletgyáros. Írtok ötleteket történeteket és az egy nagyot fog összehozni. Menet közben tartjátok a kapcsolatot skype-on vagy msn-en és az anyagokat is a fórum kikerülésével egymás közt bonyolítjátok le. Akár egyikőtök ftp-jén keresztül. Ahhoz bárki hozzáférhet, akinek van kódja hozzá. Persze fel is törhetik, nem igaz? Sűrű jelszóváltoztatás, stb.
Na, ha van valami ezzel kapcsolatban szólj nyugodtan.
tán anyagaimat nem raknék youtube-ra, mint írtam is
ha valakit komolyabban érdekel és tud segíteni, annak küldöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest