Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kezdoboy

csendes tag

válasz dy_nmq #4322 üzenetére

hali
    Örülök a gondolataidnak, köszi.
    A közös, ne nevezzük projectnek, mert az ijesztő szó, legyen közös munka, közöses létrehozunk(/tok) valamit. Ha megnézed, akkor sokan tudnak itt modellezni, sokan textúrázni, a karakteranimáció nem nagy dolog, de iszonyatosan nagy kitartás kell hozzá. Amikor annak idején nekilódultam és felraktam egy fórumba, mostmár tudom, hogy igencsak gyenge volt a karakteranimom, most se biztos, hogy jobb, de jobb, mint akkor. Na eztet jó megaszontam.
    Vagyis itt van egy csapat egyben. Nem kell tartania senkinek attól, hogy mások mit mondanak, hiszen, ha csak fele annyira tudtok bármit csinálni, mint, amit mutattatok és láttam, el kell magatokról hinnetek, megtudjátok csinálni a nagyot is. A nagy, amúgy sok kicsiből áll. Nem kell rögtön holnapra a nagyon megalkotni. Apránként, amikor éppen az ember gyakorol, akkor nem valami fantáziadolgot csinál, hanem gyakorol ugyan magának, de a többiek összeségéhez képest. El tudom képzelni, hogy van valaki, vagy többen is, aki itt ötletgyáros. Írtok ötleteket történeteket és az egy nagyot fog összehozni. Menet közben tartjátok a kapcsolatot skype-on vagy msn-en és az anyagokat is a fórum kikerülésével egymás közt bonyolítjátok le. Akár egyikőtök ftp-jén keresztül. Ahhoz bárki hozzáférhet, akinek van kódja hozzá. Persze fel is törhetik, nem igaz? Sűrű jelszóváltoztatás, stb.
    Na, ha van valami ezzel kapcsolatban szólj nyugodtan.
    tán anyagaimat nem raknék youtube-ra, mint írtam is
    ha valakit komolyabban érdekel és tud segíteni, annak küldöm

Új hozzászólás Aktív témák