- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép... Van akinek bejött az élet... Bár azért ennyi bulival lassan óvatosan bánni, a szervezet nem bírja minden határon túl (bizonyítottan, szobatársam egyszer 1,5 héten át mindennap berúgott de kegyetlenül, utána egy hónapig nyögte a hatását...) Én nyáron nem megyek ki egyik ilyen fesztiválra sem, mert sehol sem lesz egy napon olyan, ami számomra megérné... A szigeten is lesz 1-2 olyan együttes, ami király, de más-más napokon, egyre meg nem fogok annyit fizetni (oda-vissza út + belépő + kis söröcske borocska
) Egyszer voltam a szigeten is, amikor egy napon volt Gathering, utána Nightwish, utána Hammerfall
kemény kis nap volt, sajna akkor még testvéri felügyelet mellett.. Mostmár mehetnék bárhova korlátlanul, erre nincs sehol semmi jó... Meg amúgyis a tankcsapda/kispál kombótól már falra tudnék mászni, már meg annyira úgy sincs... Még miskolcon a MEN-re sem mentem, pedig az ott volt pár méterre a kolitól
Úgy volt, hogy Quimby-re lemegyünk, azt csipázom eléggé, de lekéstük, mert szakdogát nyomtattam haverom barátnőjének... A többi koncertet meg úgyis felhallottuk tisztán 
Nekem nyáron majd csak bográcsozás lesz haverokkal az egyetemen, délelőttől estig (hajnalig
) És olyan ''koncert'' lesz, amit én is nagyon szeretek
Csak még nem tudom, melyik hétvégén...
No dolgozgattam a lovagomon megint egy kicsit, jelenleg főként a kézfején... holnap még lesz vele meló, kicsit könnyíteni kellene rajta, mert 350 poly, nomeg formázni, mert még nem az igazi, de majd kifolyik a szemem, szóval most nem
Bár szerintem azért nem lett rossz 
[link]
[link]
eddig már 2500 polynál járok... el kell kezdeni spórolni, a fejre olyan 1500-2000 körül szánok, akkor marad 4-5000 a testre... Mondjuk majd még törlök éleket, ha kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Egyszer voltam a szigeten is, amikor egy napon volt Gathering, utána Nightwish, utána Hammerfall
Úgy volt, hogy Quimby-re lemegyünk, azt csipázom eléggé, de lekéstük, mert szakdogát nyomtattam haverom barátnőjének... A többi koncertet meg úgyis felhallottuk tisztán