- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
bocs, most vray teszt nem lesz, mert hulla fáradt vagyok, tegnap meg részeg voltam

de majd vmikor biztos, mert engem is érdekel, hogy pontosan mennyit is nyerek vele.
ref: 805d-m van, ami majdnemhogy a belépő a 2magos procik körébe, mostmár simán megkapod 20e alatt. (az más kérdés, hogy 3.5ghz-n hajtva, már nem is olyan rossz
)
...ui: amúgy pont eladó
Jah, 2 kötetes max biblia csak az alapokról szól, köbö egy melyik gomb mire való leírás. Igazából nem is tartalmaz minden szükséges alaptudást. Nagyjából egy ugyanolyan vastag kötetet meg lehetne még tölteni, a modellezés/textúrázás/fényelés alapjaival.
Középhaladó szint alatt amúgy plö azokat a vid tutorialokat értem, amiket nemrég linkeltem (Allan Mckay), ill. ha már itt tartunk, akkor érdemes szétnézni a www.xenomorphic.co.uk oldalon is.
Menth: aham, én is vmi hasonlót akartam volna, csak gondoltam még jobban automatizálnám a dolgot de így jobban belegondolva esélytelen, hogy legyen ilyen parancs, mivel egy face elhelyezkedését a térben ugye 3 vertex határozza meg, viszont a vertexeknek meg nincs orientációja, lévén csak pontok.
Nabazz, ezekrül a zbrush videókról vhogy lemaradtam..pedig emlékszem, hogy linkelted őket menth. nademajdmost
kösz ByB
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- RAM topik
- OLED TV topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Steam topic
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Iphone 13 256 GB kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
kösz ByB