- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
5-ös lett a szóbanforgó tárgyam, 100-ból 100 pont!

Vizsgaidőszak után kihajtom a maximumot a kocsiból. Modellezést illetően a belsejét akarom nagyvonalakban megcsinálni, aztán a finomítás az anyagokon:
A hátsó lámpa rém ótvarul néz ki (sajnos ez a megfelelő szó rá), ill. egyszerűen képtelen vagyok üveghatású, tükröződő, fekete anyagot összehozni...de ezt idővel megoldom. Remélem.
Bár ha kész lesz a belső, úgyis aktualitását veszti a dolog. De akkor is bántana a tudat, hogy ilyen anyagot nem tudok előállítani.
Most nézek egy GI rendert is, de nem igazán vágom, mi micsoda itt, alapértelmezett beállításokat használok. Caustics is bepipálva.
Kíváncsi vagyok, mennyivel ad szebb eredményt, mint a ''normál'' render. A sebességből ítélve azt már látom, hogy animációt nem ezekkel a beállításokkal fogok készíteni.
Láttam a topic közepe felé jófajta HDRI tutorialokat linkelve, figyelmem feléjük fordítom, yeah!
''Number of caustic photons stored: 3881347
Caustics photon map takes 390007800 bytes (379,1 MBytes)''
Ajjaj, ez elég félelmetesen hangzik...vagy természetes mindez?
10 perc alatt jutott el az első Prepass feléig a gép, mindkét proci 100%-on görnyed, a memóból viszont jó 640 mega szabad...valamit lehet elcsesztem...vagy nem 1920x1200-ban kellene GI rendert tolni? Hopp, most megmozdult a VRay csíkja...

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Minden, ami hőszivattyú
- Arc Raiders
- Besegít az AI a zöldségespultnál
- Gitáros topic
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7735HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- DDR4 -es 8GB -os notebook memória eladó
- HP EliteDesk 800 G3 PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HP EliteDesk 800 G3 MT, PC, I7-7700, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest