- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KnightMan
üzenetére
Nálam sem csinált így semmit...
Na, de hogy valami (remélhetőleg) használhatót is írjak:
Jobb gomb az objektumra, a Quad Menu-ből válaszd a Curve Editor-t.
Namost, miután ez megynyílt, ne menjen el az élettől a kedved
, inkább bal felül jelöld ki az illető objektumot, majd menj a menüsorra, ott Tracks -> Visibility Track -> Add.
Az Y tengelyen megjelenik az 1-es érték, ez a teljes láthatóság, míg a 0 a lathatatlan objektumhoz rendelt szám. Az X tengely az ''idő''. Felül keresd meg az Add Keys gombot, s pakolj egy-egy kulcsot a leendő animáció kezdetének, majd végének idejéhez (frame-jéhez). Csak az 1-es értékre tudod letenni őket, de ezt segít helyrehozni a Move Keys gomb.
Használd az alul levő zoom gombokat, valamint a felső, görbületet befolyásoló eszközöket is. (Ha lineárisat szeretnél, akkor értelemszerűen a Set Tangent To Linear kell majd Neked.)
Ha kész, lépj ki, s Auto / Set Key segítségével belőve az animációt, már renderelheted is a végeredményt.
Legutóbb nekem így összejött a dolog, tehát ezúttal lehet, hogy nem írtam írtam nagy hülyeséget...
RefeeZ: Nálad működött úgy, ahogy írtad? Csak mert én úgy tudom, az a módszer a láthatóságot Key-ektől függetlenül, konstans értékre állítja. Ha ilyesmit szeretne animálni az ember, szerintem nem ússza meg a Curve Editor-t. Vagy igen?

Hú, basszus, elmúlt éjfél, s 5-kor kelnem kell! Ráadásul hiába hegesztettem idáig az Audi-t, a nyomorult vertex-ek kibabráltak velem. De már kezdek felülkerekedni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, inkább bal felül jelöld ki az illető objektumot, majd menj a menüsorra, ott Tracks -> Visibility Track -> Add.