Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Hm...a lényeg nem is igazán a Mobiltelefonon van, hanem csak a kijelzőjén és ha azon folyamatos a kép akkor annak mennie kell élvezhető sebességgel.....tegnap amit lőttem képet és pont MKX-et probáltam, ott hibátlanul futott mobilon is a kép ugyanugy 60 fps-sel mint a monitoron......siaskba téve a telót az fps semmit nem változik....szoval nemtudom miért volt gondod.....nálam fut minden jól......GTAV.....Unreal Tournament 2004......Dirt3.....NFS-ek.....stb stb...pedig hidd el hogy kényes a szemem mert már a 45 fps is zavar a 60 fps helyett.....
A Trinus progik szinkronizálása viszont kényes kérdés....USB kábellel a legjobb, de nekem szerencsére Wifi-vel is ugyanolyan mert itt van a routerem 3 méterre tőlem...64/8-as nettel, szoval nem érzem az eltérést kábel vagy wifi között.....de amugy Tridef3D-vel is beállitható a szinkronizálás és képkiküldés a Telefonra.

-
GEIL
addikt
Mindenképpen olyan "VR-sisak" kell hozzá aminél állitható a szemek távolsága (szem PD-érték / "lencsék szét és össze") és a fókusztávolság is (lencsék előre-hátra).....ha ez működik akkor a fejre téve a sisakot még úgy is hogy szemüveges vagyok, szépen beállítható a kép.....a látószög átlagban kb 110 fok, ami egy picit kevesebb mint amit mi valóságban látunk.....de teljesen élvezhető és hozza a 3D élményt....főleg egy jó gyroscope-os mobiltelóval aminek nagy felbontású a kijelzője.

Ez neten rendelhető 3D VR sisak mobiltelóhoz.....és 4990 Ft, ez a belépő szint kb....:

Én 1-2 héten belül szerzek egy ilyet, ez kb 10-13.000 Ft de ehhez van kis kézi "bluetooth-s vezérlő" és a sisak lencséi is jobb minőségűek...stb:

-
GEIL
addikt
szia !
LGD2343p-s monitorom van...ami ugye passziv 3D-s....(mint a LG 3D-m, ami 1,4-es HDMI-el van rákötve a PC-re)
Szóval aztmondod ha ezt a drivert letöltöm és felülírom vele a "monitor drivert", akkor restart után más néven lesz a monitorom, de fogok tudni kapcsolni benne "nvidia 3D vision" dolgot, hogy pl játékokat tudjam játszani 3D-ben ?
(Tridef3D-t dobtam fel 2 napja próbaképpen...de sajnos csak a 14 napos próbaverziót......)
-
JoolsNOS
veterán
Lényeg a lényeg: ha passzív a tv-d akkor nem kell más: hdmi kábel, illetve az a bizonyos zalman driver, ami "átveri" a 3dvisiont. Használhatsz akármilyen kábelt és felszerelést, a passzív tv működési elve miatt nem kapsz jobb képet az iterlacednél, azaz szemenkénti 1920*540es képnél. Még akkor sem ha (3dvision esetén) ki van küldve a felváltott full hd kép. Ugyanez az eset filmeknél. Ugyanazt a képet kapod, ha nézel egy pl 20 gigás half ou filmet illetve a tömörítetlen blue-ray-t. Nincs látható különbség, csak aktív tv-n.
-
t72killer
titán
Sztem kérdezz/nézz utána a hivatalos angol fórumban. HDMI/TV-n eleve csak a 3DTV play jön számításba - utána kell olvasni, h mi kell hozzá.
Röviden saját tapasztalat: 3D vision rendszer építésének csak úgy fogunk hozzá, ha nem akarunk agyvérzést kapni, ha minden egyes komponens (vga, kábel, monitor, szemüveg, +ha kell, transzmitter) szerepel a kompatibilitási listájukon.
Én anno csak annyi "bűnt" követtem el, hogy quadro kariról akartam TV-n játszani 3DTV Play-el -> nem ment (mostmár talán engedélyezték a driverben, majd ránézek) - tanultam belőle, a következő megoldásnál mindenen nvidia plecsni lesz...
-
JoolsNOS
veterán
Interlaced (reverse) a legjobb, mert akkor csak fel a szemcsi azt kész. Ha ouban küldöm, ugye akkor még a tv-n is kéne állítani az összefűzést. Sbs nem igazán jó a passzívhoz, mert akkor csak 960*540 a felbontás. Előbb rosszul írtam, interlacedben 1920*540 jut mindkét szemnek.
-
JoolsNOS
veterán
Igen nagyon jól áll neki, ezért is akarom megint végigvinni. Hát eddig 3 driver van a 970hez, az utóbbi kettővel próbáltam, de mindegyikkel csinálja sajnos.
(#73) Alien!: én annyit csináltam, hogy mind a monitorom, mind a tv-m driverét kicseréltem egy zalman monitor driverére. Mind a nv 3dvision, mind a tridef működik így mindkét kijelzőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest