- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
dearbear
tag
Ez egy VIA KT600-as lap. A SATAval nem volt gondom, de most hogy igy mondod azt a telepites elso fazisaban fol kellett tenni hogy menjen a gep. Talan az bekavarhatott, bar mostmar minden driver fonn van rajta a halokari driveret kiveve... A VIA SATA Raid vezerlonek lehet ilyen driver inkompatibilitasi gondja szerinted/etek?
[Szerkesztve] -
sziszegő
senior tag
Nekem is Asus lapom van nálam az alaplapi sata vez. el volt a gond és az NV NForce driver IDE driverének WIN.-es re való cserélyével megoldódott a gond simán felmett a vez. drivere. Szóval lehet gogy másik driver kavar be valamit!?
-
dearbear
tag
up
-
dearbear
tag
Udv mindenkinek!
Mult het penteken vettem egy Asus A7V600-as alaplapot epitettem kore egy gepet, es a rajta levo a tema cimeben emlitett gigabites halokartyat egyszeruen nem vagyok kepes beizzitani. A driver telepitoje azt mondja hogy a driver ujrainditas nelkul sikeresen telepitve van, mar hasznalhatom is a halozatot, de valtoztatni nem valatoztat az XPn.
Tobb verzioju drivert is probaltam minddel ugyanez a problema, mondjuk a legujabbal legalabb annyit lehet latni hogy tenyleg csinalna valamit a geppel a telepito, mivel az XP jelzi hogy bezony a driver nem WHQL minositesu figyeljek ra oda, de ha mondom neki hogy azert telepitse akkor attol meg ugyanugy nem megy...
A driver CD-n es a tobbi driveren sem talalok olyan inf-et tartalmazo konyvtarat amire az XP azt mondana hogy belole fol tudja telepiteni a drivert.
A sok telepites utan arra gondoltam esetleg lehet hogy ha leszedem az eszkozlistabol a vezerlot akkor a telepitett meghajtok kozul az egyiket csak megeszi, de sajnos igy sem jott be, ugyanugy hasznalhato drivert keres hozza mintha mit sem tettem volna... :(
Koszi mindenkinek, Byez!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged