Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szyszko
tag
válasz
El Kebir
üzenetére
Na tehát a pontos eset leírása:
Van egy ASUS x550c laptopom (intel HD Graphics 4000 videó) amin van HDMI, és VGA kimenet. Amit szerettem volna hogy a laptop képernyője is, és plusz két monitor is működjön. (az egyik moncsi HDMI, a másik VGA)
Józan paraszti ésszel gondoltam, rádugom a gépre a hdmi-t, és a vga-t is egyszerre és beállítom a 3 képernyőt extended módba.
És itt jött a probléma, hogy sehogy nem tudom beállítani, hogy mindhárom működjön, csak kettő egyszerre, bármelyik kettőt be tudom párhuzamosan, de a harmadik mindig sötét marad.
Na és itt kezdtem el fórumokat böngészni, és itt tartok....remélem így átlátható a probléma
-
Szyszko
tag
El Kebir!
Az előző kérdésemre tudnál esetleg mondani valamit, ha nem ismered ezeket a cuccokat amit belinkeltem, és nem tudod már az is valami, de Jó lenne egy szakértőbb vélemény
köszi
-
Szyszko
tag
Nagyjából értem, köszi a válaszokat
nem igazán értek hozzá, csak jött ez az igény, és emiatt kellett beleásnom magamat.
Tehát konkrétan e közül a két termék közül jó lehet valamelyik nekem arra hogy megoldjam a plusz egy monitort?
Szuper lenne ha megnéznétek mielőtt megveszem, legalább kb-ra ez kell e nekem
http://www.ebay.com/itm/161114508978?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
http://www.ebay.com/itm/251511948963?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
köszönöm
-
Szyszko
tag
Sziasztok!
3 monitort szeretnék csatlakoztatni!
Ezt értem:
"meg a legtöbb kártyánál a három megjelenítőből az egyik mindenképpen displayport-ra kell csatlakozzon (natívan vagy aktív átalakítóval)"
Mi a különbség a natív, és az aktív átalakítók között???
Előre is köszönöm a felvilágosítást
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Trollok komolyan
- Elektromos cigaretta 🔞
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest