Hirdetés

Aktív témák

• Kaoru

senior tag

válasz rii #44 üzenetére

14 éve tartunk macskákat, először egy félpanelban laktunk volt 2 macskánk tökéletesen jól érezték magukat ott is, nyaranta levittük őket a balatonra 1 hétre, szerették kimozogták magukat, de nem rokkantak bele, hogy haza kell jönni.

Az éjszakai settenkedés, meg vadászás otthon sem marad el, sajnos nem1 egerünk/hörcsögünk látta már ennek a kárát.
    Már 1 éve kertesben lakunk, annyiban tényleg jobb, hogy kicsivel töbet mozognak (van 1 kissé kövér cicánk, már jócskán 12 éves és így nyáron leadot a feleslegből egy keveset, de máig bent alszik a lakásban -rajtam-). Amiben néha rossz: nem1x jött haza a kisebbik macsek kicsit megtépbe (rivális macsekokkal összeakasztotta a bajszát), a fürdőszobában széttépet madárdarabok, az ágyunkba rakott egértetemek nem mindig üde látvány. De a legrosszabb a kocsik. Tegnap előtt a házunktól 2 métérre találta meg anyám a kisebbik macskánkat, elütötték és szegény még megpróbált hazajönni. Anyám 2 napig sírt utánna.

Szóval mind2 élettérnek megvan a maga előnye s hátránya, a macska kíválóan tud alkalmazkodni a környezetéhez, de mégis önálló tud maradni, nem olyan szolgalelkű, mint a kutya, én ezt szeretem bennük.

A kiscicáknak meg up, sajnos most egyet sem vihetek el, s nem is nagyon tudnám ezután a baleset után, de azért körbe kérdezem ismerősöket, h nem e kell nekik cicmic.

Aktív témák