- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Egyetlen egy _talán_ jó cuccot találtam az oldalon, ezt:
http://www.pcland.hu/shop+DELOCK-3-5--Internal-Rack-for-2x2-5--SATA-HDD-DL47189_71009_101
Az összes többi mind mobil rack / külső dokkoló ház.
Ezen az egy cuccon sajnos a fényképen félreérthető dolgokat látok. Vélhetően az éppen nem látszó oldalon ott a front oldali előlap, de a jól látható hátulján ezek a kinyitható ajtók, vagy nem is tudom, minek nevezzem, ezek furcsák. Ezek valami szerelvényről eltávolítható dolgok, vagy ott fognak lifegni a gépházon belül, ahogyan a ventillátor fújja őket, vagy mi szokott lenni velük?
-
coco2
őstag
Egy 3,5"-es fizikai környezetbe beépíthető keret kellene 2,5"-es belső mérettel.
Nyitott kivitelben bárhol találok ilyeneket (amik jellegében mind egy fémből készült U-profilok), de én jobb szeretnék egy zártabb kivitelű házas beépítő keretet.
Az egyik irányban lehet nyitott (ahol az usb / táp kábelek mennek bele), de a másik irányban (amelyik fele a gépház előlapja felé fog nézni) szeretném, ha zárt lenne. Kvázi a keret egybe lenne szerelve egy front oldali fedőlappal.
Létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest