- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maddoxtomi
tag
Sziasztok!
Valakinek tapasztalat Sharp LC60LE652 3D SMART LED Televízióval?
LG 55lb 730 -al szemben?Azonos áron vannak, smart funkciók és hangzás annyira nem lényegesek, szép képe legyen, jó 3d-je és a 60"még pont elfér. Mi a véleményetek a Sharpról?
-
Maddoxtomi
tag
Sziasztok,
Sikerült vennem egy LG55ub820-at. Gyönyörű, tetszik, mindaddig örültem neki, amíg a saját tartalmakon túllépve, rákötöttem a T-home set topboxra. Ugyanis mindenre figyeltem a vásrlásnál, csak arra nem, hogy hiába jön nekem közel 60csatorna, mind 576p -s adás 50Hzen.
Ezt már ez a 4k-s csoda TV se bírja olyan szintre javítani, hogy ne legyen nézhetetlenül pixeles, elmosódott. Főleg egy focimeccsnél.
Mivel nem játszik az a megoldás, hogy 60csatorna helyett beérem kb. 10db fullHDval (nincs a lakóhelyemen másra lehetőség). Ezért a kérdésem felétek az lenne:
Ha visszaviszem a TV-t és elhozok helyette egy 55"os fullHD-s darabot, ezek a 576p-s adások mennyivel lesznek nézhetőbbek olyan pixelszámon. Nyilván ott is érezni fogom az 1080p-be lévő letöltött tartalom meg a gagyi 576p -s TVadás közti különbségeket, de javítani fog rajta annyit, hogy nézhető legyen mondjuk egy focimeccs?
Vagy alapvetően a képátló nagyságával van a probléma és maradjon a 4k de legyen 48"-50"?
Esetleg mind a kettő gondot jelent és legyen 1080p és kisebb képátló?Távoltág a TV és köztem 4méter.
-
Maddoxtomi
tag
Sziasztok!
FullHD - UltraHD a téma, 300ezer Forint és 55"képátló körül, lehet kapni mind a kettőt. A fő szempontom, hogy időtálló legyen 6-8 év múlva ha nem megy tönkre nem akarom cserélni. Kérdés, hogy az UltraHD esetében, ami addig elterjedhet, mire érdemes figyelni, mi az ami kell hogy legyen a TV-n csatlakozó, vagy milyen tulajdonsággal bírjon, hogy amikor elterjed a felbontás, lesznek tartalmak, akkor is helyt álljon a TV.
Röviden, mi az, ahol a parasztvakításon túllépünk, és valós használható UHD-t kapok?
Ha 3év múlva lejön 1 film ami valóban ilyen felbontású, akkor milyen csatlakozók kellenek az átvitelhez stb.Mennyire érdemes belevágni az UHD témába?
-
Maddoxtomi
tag
válasz
Maddoxtomi #19766 üzenetére
Várom a válaszokat, tanácsokat, köszönöm
-
Maddoxtomi
tag
Sziasztok!
Sürgős segítségre van szükségem!
13-án tölti édesapám az 50et ezért gondoltam meglepem egy kicsi TVvel.
Főbb szempontok: 55 - 60" képátló ; 300ezer Ft környéki ár ; minél jobb, gyorsabb képfrissítés, F1 és focimeccsek miatt ez fontos ; és végül weben való böngészés, ez ha nincs nem gond, de nagyon tetszik a funkció
amiket én néztem:
Tehát fontos lenne, hogy időtálló TV legyen. Véleményem szerint a 4K elterjedésére minimum 5évet várni kell, de nem szeretném 5év múlva cserélni a TV-t, ezért van a listában ilyen is. Semmi hajlított meg 3D dolog nem érdekel, hangzás nem számít, rá lesz kötve egy komoly hangrendszerre.
60" méret lenne a legjobb, de 300ezer körül csak nagyon kicsi, 200Hz képfrissítést láttam, az nem valami sok ha jól gondolom egy ekkora méretnél.Segítsetek, mit érdemes megvenni? Nem feltétlen kell nekem ebből a 4ből választani, ha van jobb, ajánljátok bátran.
Mindenkinek aki veszi a fáradtságot és segít nekem akár csak 1 rövid hozzászólással is KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGET!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest