Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zonusz

aktív tag

válasz Gicz #10224 üzenetére

Biztos igazad van, de írtam, hogy a "normál" tv- Panasonic plazma. Ennél mások lennének az elvárások. A plazmánál nem győzöm az aljas reklámokat, logo-kat kizoomolni, némelyik lángolóan világít, az asszonynak meg nehéz mindig mondani, hogy zoom-zoom. De miután a plazmán főleg filmeket nézek, kisebb a veszély, de bosszantó a tv társaságok aljassága. Nem elég, hogy tíz percenként húsz perc reklám, még a film közben is a képernyő különböző sarkaiban előtűnik a saját hülye agresszív reklámjuk. És akkor csodálkoznak, ha az emberfia más forrást használ filmezésre. Nagyon kevés olyan adó van, amelyik tekintettel van a nézőre és nem ő az elsődleges. Olyan is van, amelyik a reklám alatt kulturált fehér áttetsző logo-t használ, majd a film alatt égő vöröset fehérrel. Ezek lassan ki is hullanak a rostán, így azután nem is tudom, hogy mit reklámoznak, biztos nyernek azzal, ha nem nézi őket az ember. Bocs ez csak úgy kiszaladt, lényeg még mindig a képminőség.
    Köszi

• zonusz

aktív tag

válasz Yager01 #10220 üzenetére

Nemcsak itt olvasgattam, de úgy tűnik, hogy nem a tudásukkal, inkább a meghibásodási rátájukkal van baj. A garanciális ügyintézést pedig kis hazánkban már sajnos több más terméknél megismertem - tisztelt az elenyésző kisebbségnek -, úgyhogy - lehet, hogy hülye módon -, ha a meghibásodás , gyorsabb kontraszt, fényerő romlás felmerül a fórumokon, akkor nem kísérletezem. Az is lehet, hogy az LG-ről keveset tudni, bár azt tudom, hogy sokan használják a paneljeit. Ez ahhoz nekem sok pénz. Itt csak halkan merem mondani, hogy az alap, amit használok az egy 50" Panasonic plazma, amivel maximálisan elégedett vagyok, de az újnál számít a statikus képtartalom tűrése is, mert PC is ezen menne, amit a plazma nem szeret annyira. Az értékhatár max.250e. lenne. Minden észérv érdekel.

• zonusz

aktív tag

Előre is türelmet kérek!
    Több száz hozzászólást elolvasva kérdezem, milyen készüléket tudnátok ajánlani az alábbi elvárásoknak megfelelőt:
    42-47"
    elsődlegesen a kép minősége, minden egyéb sallang nekem tényleg csak sallang, külön lejátszót, erősítót használok. Internetezni, képeket nézegetni,Skype-olni stb. Pc-t használok. Szóval a lényeg a kép. Nem árt, ha nem egy évre a garancia időre készült. A tényleges garanciaidő is számítana. Viccet félre téve nem a 4k-ra gondoltam. A Panasonic és a Samsung ill. a Sony érdekel egyenlőre, bár nem tudom, hogy a néhol megdöbbentő árkülönbség csak a márkának, a parasztvakító "szolgáltatásnak", vagy esetleg a tényleges minőségnek köszönhető.
    Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák