- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
Köszi! Van a családban egy 32 colos Sony LED onnan tetszett meg a Sony. Letisztultabbnak tűnik nekem az egész készülék kezelése egy LG, Samuhoz képest és a képe is nagyon rendben van (persze nem mintha azok rosszak lennének). Ugye egy távirányító van hozzá? Úgy tudom ehhez sajnos nincsen az a Magic Remote-s megoldás mit a koreaiaknál?
-
trec12
addikt
Sziasztok ! Tart a készülék vadászatom, mi kerüljön a fa alá?
Az alábbi tévével szemezek. Esetleg mit gondoltok az LG, Samsung kettősével szemben ez jobb vétel kategóriájában? A többség azt mondja a Sony tévék képügyileg igen rendben vannak és jobbak a koreaiaknál. (persze izlések és pofonok tudom). Most akciós áron elérhető. Eddig Samsungom volt onnan váltanék (ES6540).
Sony KDL42W829B 3D Smart LED
-
trec12
addikt
Két típus között hezitálok. Samsung UE40H6500 vagy LG42LB730V? Jobb választás az LG? Jobb annyival mint amennyivel drágább? (persze az LG az eleve nagyobb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest