- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
Corvu$ #25170 üzenetére
Semmi nem látszik rajta.
(#25171) NGA A legszebb az egészbe, hogy akartunk, de mi azt hittük a +gar az a készülékre (LG gar felett) vonatkozik nem a törésre aztán úgy voltunk vele a törésre nem kell gondosan bánunk vele, de most bezzeg milyen jól jönne pláne hogy nem mi törtük meg az autóba is nagyon gondosan volt berakva dobálásnak nyoma sincs.
(#25172) azigazimoris Semmi nem látszik rajta. A telefonba az ürge azt mondta, hogy biztos erősen megnyomtuk a kijelzőt ahogy fogtuk az ujjunkkal na persze.
-
blakey
titán
válasz
Corvu$ #25105 üzenetére
TN panel mostanában nincs a tv-kben. LG kivételével talán még a Hitachi és a Fujitsu gyárt IPS panelt, a többiek VA panelt gyártanak ami feketeszintben és kontrasztban jobb, Sony már nem gyárt panelt, külső beszállítóktól veszi. Samsung általában saját panelt használ de előfordul másmilyen panel is egyes készülékeiben de azok is VA panelek.
-
membrandj
nagyúr
válasz
Corvu$ #25105 üzenetére
Lg szerintem nem gyártott tn panelt,de én nem ismerem ezeket ennyire, csak linkeltem,de te miből gondolod ezt?
Szerk.: Most nézem,hogy a táblázat második sora.
Hát passzolom a kérdést, nekem fura lenne.
Azok a nagyon alap tv-k.
A kategória pedig az LB. 6-os volt pl az lg LA660S is,tehát nem a szám a "lényeg", hanem a betű.Rákerestem és itt azt írja,hogy IPS: [link]
Samsung meg szerintem VA panelt használ,de ezt se vedd 100%-ra, csak gondolom, a monitorjaik miatt.
-
törölt tag
-
dh66e
veterán
-
dh66e
veterán
válasz
Corvu$ #25088 üzenetére
Sony w8 van nekem de műholdra nem kötöttem.A menüjében van egy automatikus műhold kereső funkció.A sony topicban kérdezz rá hátha valaki használja napi szinten.
A tévé választásodra.
Azt neked kell eldöntened hogy milyen szempontok alapján melyik a neked kedvező tv ár érték arányban menj és nézd meg.Az itt folyó szócsaták arról szólnak hogy a sony filmezésre jobb a kontraszt miatt ami a jó feketéje miatt jelenleg a legjobb.Ezt nem mindenki viseli méltóság teljesen. -
dh66e
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- EAFC 25
- Linux kezdőknek
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest