- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
válasz
.:Kristian:. #6744 üzenetére
Igen,közben én is megtaláltam, mindkettő forgatható.
A samsung szerint nem forgatható a talpa az EH6030-nak:
Forgótalp (Bal/Jobb) Nem
forrás: [link] -
Jovanny2
őstag
válasz
.:Kristian:. #6744 üzenetére
A Samu biztosan 100Hz (valódi, a 200 Hz csak CMR), az LG-t nem tudom. A tavalyi 620-as (LM) az 100Hz-es volt, szerintem ez is az...vagy nem...megoszlanak a vélemények, ahogy látom. Bár, ha 100 Hz-et írnak, akkor annál az a CMR, tehát a valódi lehet, hogy tényleg csak 50Hz.
-
blakey
titán
válasz
.:Kristian:. #6518 üzenetére
Nem, bármelyik LCD-re vonatkozik, hogy közép- (felsőkategóriás) vagy felsőkategóriás tv-t érdemes választani, alatta semmi értelme, véleményem szerint. Nem véletlenül említettem 2 márkát (sony, toshiba) a többiek már csak nevükben emlékeztetnek a régi "énjükre", szóval philips, sharp már nem a régi. Talán a panasonic "jön felfelé" mióta egy picit többet koncentrál az LCD-kre.
-
törölt tag
válasz
.:Kristian:. #6518 üzenetére
6-so sorozat és felette nézelődnék Philipséknél, alatta ár/érték és minőségben is jobb a konkurencia.
-
blakey
titán
válasz
.:Kristian:. #6504 üzenetére
Ha jöhet a 40" akkor ez szerintem megfelelő lehet neked. Tavaly elég "sikeres" modell volt. Ugyan nem FHD 3D de aktív és elég sokan elégedettek vele. Szerintem ennyi pénzért ez lenne jelen pillanatban a legjobb vétel. A samsung topikban találsz róla némi infót.
-
blakey
titán
válasz
.:Kristian:. #6499 üzenetére
Smart alatt mi az ami számodra fontos? A "jobb" képminőségű tv-k kevésbé okosak. Ami a 3D-t illeti azt előbb meg kell nézned, hiszen van aktív és passzív. Az aktív 3D a gyengébb készülékek esetében "jobban villog", van aki erre érzékeny és fejfájást, szédülést okozhat. Ha ez nem zavar akkor azt kell választani amelyik a legjobb számodra. Írod, hogy 32" a max, szerintem legyen nagyobb, de ha 32" és 140e a max akkor az általad felvetett LG jó választás. Annak ellenére, hogy passzív és ezáltal felezett a 3D felbontása, sokkal használhatóbb LCD-k esetében, ott a dualplay ami játéknál nem elhanyagolandó, az IPS panel alapból színhelyesebb míg a VA-nál többféle verzió létezik és a 6400-ban nem a színhelyesebb VA panel van. Az IPS gyengébb feketéjét sem feltétlenül veszed észre, de mindenek előtt nézd meg élőben ezeket a tv-ket. Amélkül nem szabad megvenni ha nem tudsz dönteni. Én az LG-t választanám. Ha más márka is szóba jöhet akkor sony vagy toshiba, de ezek már drágábbak vagy nincsenek 32" méretben.
-
jaszy91
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #6490 üzenetére
Edge LED nálam a zavaró tényező, nem tudom h ez a "felhősödés" mennyire zavaró vagy látszó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest