- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo
aktív tag
válasz
closedown #13546 üzenetére
Samsung egy nagyon popularis marka itthon is (de a tengeren tulon is, ahol azert kevesbbe lehet a sz@rt eladni, mint nalunk), szoval megfelelo szervizhatterrel (ami azert mostanaban sokat javult a delkoreaikaknal) es garanciaval talan nem kell annyira tartani tole...
Nekem a kepkarakterisztikaja szemely szerint nem tetszik a samsungoknak, de az igazat megvallva, ha az ember hazaviszi a tevet es nem egymas mellett nezi oket elkepzelhetoenek tartom, hogy mar nem szurom ki a sargas arnyalatu borszint, a reszleteket elnyelo sotet arynalatokat (OK, hogy fektetebb a fekete, mint az IPSnel, na de csak egy homogen paca, a reszleteket sajna eliminalodnak), illetve hasonlo emlekeim vannak a zajszureserol is... Szoval visszaterve a mondat elejere ha egymagaban nezzuk, akkor lehet mar ezek annyira fel sem tunnenek mar nekem sem. (minoseg szempontjabol nekem es a kornyezetemnek eleg balul jott ki a lepes a samsung markaval, lehet ezert picit eloiteleteim vannak)
Shaprokra viszont nem jellemzo, hogy midenevo legyen a medialejatszojuk, szoval lehet hogy egy wd live, vagy egy dune hasznos lehet mellejuk, illetve kerdezd meg az eladokat, hogy van e most rajuk a +1ev extra gari, es hogy a "kisteveknel" is el e a hazhozjovos cserekeszulekes, s3ggkinyalos garanciaszolgaltatas
-
Vertigo
aktív tag
válasz
closedown #13540 üzenetére
Nagy altalanossagban a samsungoknak jobb a multimedias tartalom kezelesuk, kep szempontjabol ips vs pva (reszemrol szubjektiv, de a samsung vezerlesu pva paneleket en hanyagolom), minden esetre obejktivan nezve elethu szinkep tekinteteben sharp jobb, amugy meg mint marka is a sharp fele billentene nalam a merleget... (picit csodalkoztam is mikor a megbizhaosag es a samsung szot lattam egy mondatban foleg, a sharppal szembeallitva... OK, tudom szemelyes velemeny, es nem akarok flamet, csak ez szamomra annyira evidens)
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest