- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gymnova81
tag
válasz
laacika #5202 üzenetére
Laacika!
Ha kábeltévé szolgáltatóval van szerződésed, akkor nem kell beltéri egység, ha csak a szolgáltató nem ragaszkodik a beltéri egység betelepítéséhez, és havi bérléséhez (ami persze neki jó biznisz, több bevétel miatt). Ha tud normál coax-kábelen keresztűl digitális jelet adni, (és miért ne tudna), akkor sem kell beltérit venned, mert a "mai" tv-kben már a kábeles DVB-C tuner is benne van. Persze lehet hogy még ez sem elég, gondoljunk csak az U-betűvel kezdődő és C-vel végződő kábelszolgáltatóra... Ő fogja magát, és ad egy Conax modult és egy kártyát -amit szépen a TV oldalában lévő CI-modul foglalatba kell becsúsztatni-amivel az ő kódolt digitális jelüket láthatóvá tudja tenni a tuner. Ez a D-s szolgáltatónál nincs.... Ő csak simán kábelen keresztül kódolatlanul továbbítja a jelet.
Toflehi!
Tudsz hozzá is venni Magic Remote távirányítót, vagy ha van otthon vezeték nélküli billentyűzeted+ ahhoz egered, akkor azt is használhatod vele,persze ennek csak a böngészőnél van jelentősége.
Mobal!
Smart TV-t, abban a méretben, azon az áron nem fogsz kapni. Egyelőre............Esetleg kifutó szériaként, vagy használtan...
Samsung UE 42 F5000 130.-140.000 Ft körűl mozog jelenleg, LG 42 LN5400 140.-150.000Ft körűl. Mind a 2 50Hz-es, amit feljavít szoftveresen 100Hz-re. (Bár szerintem ennek a szoftveres javítgatásoknak sok értelme/látszatja nincs)
Zsokagi!
Van, sőőőt......
Egyébként remélem tudjátok a Sony szívében Samsung panel dobog....
Egyébként ha esetleg nem tudok jól valamit nyugodtan javítsatok!
Szép estét mindenkinek!
Nightshadow!
Akkor nagyon jól villogtatja mert a 100Hz-es teszt videó úgy megy rajta mint kés a vajban. -
nismoka
addikt
válasz
laacika #5139 üzenetére
A backlite-ból is két fajta van, az egyik amit már nem igazán használnak a local dimming ahol rengeteg led van és területenként lehet vezérelni a világítást ezt drágább előálltani de ezzel jobb a fekete. Az a backlit amilyen valószínűleg a te tv-d is annyiból áll hogy van pár ledszalag az lcd panel mögött és nincsen területi led szabályozás. Az edge led is tud jó lenni ha odafigyelnek a minőségi gyártásra, láttam már homogénebb edget mint backlite-ot...
-
Tegla80
addikt
válasz
laacika #5120 üzenetére
Mert gondolom konkrétan nincs senkinek sem tapasztalata vele.
nameg tippelgetni az általad felsorolt rövidítésekre nem is lenne helyes. (ezért nincs olykor válasz)
(a múltkor valaki írta amúgy,h eladták a nevet valami kínai bagázsnak,azt így már Ők garázdálkodnak vele.)
amúgy,valszeg csak a megszokott "alap ficsőrök" ,egyéni gyártói rövidítései ,mint minden más gyártónál is. De ennek kiderítése sajna akkor rád marad,h mit minek hívnak náluk,amíg nem lesz más aki találkozott ilyen készülékkel. -
nightshadow
veterán
válasz
laacika #5120 üzenetére
Amit nem értek hogy,feltettem néhány kérdést amiket nem tudok,és úgy látom van itt sok emberke aki sokkal jobban ért a Tv-k hez és mégsem válaszolt.
Ebből elég nehéz kihámozni a kérdéseket:
Vettünk egy olcsó Blaupunkt Led tv-t,van pár dolog amit nem tudok mi,bár lehet túl sokat akarok tudni.Első a 100Amr,képfrisitést ir,gondolom ezolyan mint a 5-8 m/s válaszidő,bár én először 100Hz re gondoltam.Ezen felül ir még HPF et és EVP-t amit nem tudok hogy mi.A H.264 az valami tömörités Mpeg/AVC.TDT-se tudom.Usb multimédia az ok,Vga csati az is rendben,PVR mód is van (műsorok rögzitése) nekem nem sikerült,gondolom ehhez az usb csatira egy külső merevlemez kell,pendrive-ra stb nem fog rögziteni,szerintem ez a hiba.Van 3db HDMI csati,ezzel ugye összeköthetjük másik tv vel vagy ép Pc vel ha van HDMI-s video kártyánk.Nagy vonalakban ennyi,lehet túl sokat akarok tudni,amilyen olcsó volt nem is olyan rosz,jó ár érték arány.Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
-
vatafakk
aktív tag
-
vatafakk
aktív tag
válasz
laacika #5068 üzenetére
szia,
Blaupunkt 32/112J készülékről van szó?szerk: közben észrevettem, hogy írtad a típust
TESCO-ban láttam én is az akciót, jó vételnek tűnik, én is olyat szeretnék venni. Mennyi garanciát adnak rá?esetleg valakinek a fórumról volt már dolga ezzel a tv-vel? hallottam, hogy a blaupunkt márka már nem a régi, de a paraméterek alapján best buy jelenleg ez a készülék 64 990 Ft-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest