- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
|AP|
veterán
válasz
gery2123 #22301 üzenetére
ezt most nem egészen értem. Ha a TV csatlakozik az otthoni wi-fi hálózatra, akkor az asztali PC-ről megoszott filmeket le lehet játszani, nem? Ez nekem is szempont lenne vásárlásnál, ezért ezt és ezt néztem ki a hálószobába. Mind a kettő beépített wifivel rendelkezik és tud csatlakozni az otthoni hálózatra.
Vagy rosszul értelmezem a DLNA fogalmát?
-
czanga
őstag
válasz
gery2123 #20784 üzenetére
Plusz más a benne lévő elektronika ahogy olvastam még régebben, nem véletlen az a "fapadosabb" modell, SMART ide vagy oda, ami ráadásul nekem nem is kellene, mivel van erre dedikált eszköz.
Kíváncsi leszek mit fognak nekem válaszolni MM-től. Amennyiben nem de 10 körül lőtték volna át az árakat akkor más lenne a helyzet, szerintem ez így nem feltétlen volt korrekt részükről.
-
viharkabat
aktív tag
válasz
gery2123 #19069 üzenetére
Jó kis tévé, képminőségben hasonlót tud, mint a 7-es Sony sorozat. Ilyen szempontból tudom ajánlani. Hátránya a gyengébb kivitel (gondolom direkt, valamiben mégiscsak különbözni kell a házon belüli drágább modellektől) könnyű műanyag ház, billegősebb rögzítés a talpon, szóval ez a kompromisszum, de nyilván ezt meg más hasonló árkategóriájú típusokkal kéne összevetni. De a képminőségben mindenképp versenyképes.
BBéci!
Nekem 2013-as Sonym van, de a háttérfény villogtatás számomra élvezhetetlen. Drasztikusan bezuhanó fényerő, de ennél sokkal zavaróbb a jól látható intenzív vibrálás. Szóval nálam annyi volt, hogy megnéztem, nyugtáztam, hogy ilyen is van, de használhatatlan funkciónak tekintem.
Viszont az a jó hír, hogy 50 Hz-en is normális képet kapok, azaz igazán nem is hiányzik a magasabb képfrissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- EAFC 25
- Klaus Duran: 2025 dude
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest