Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
SimonMágus
senior tag
G@bókám, te valamiért megsértődtél rám

Csak hogy pontosabban idézzek: adok érte 26 ropit, mert ez a kisker nettója, (nem azért, mert ''nekem ennyit ér''), olyan helyen ahol felhívtam őket és volt nekik. Meg is mutattam a linket, magad is ellenőrizhetted
35k pedig bőven kisker bruttó felett van, de rakd csak fel nyugodtan 
Azt pedig, hogy a linket nem közszemlére tettem, hanem priviben küldtem, és nem azt mondtam, hogy ''te h..ye s..mó, hogy mered kisker bruttó felett adni'', azt hiszem etikus magatartás volt... de ha berágtál, berágtál, szíved joga...
Ezek után viszont bármikot szeretettel várlak, adok neked több mágikus seggberúgást, ingyen és bérmentve
Vigneau, bocs az offért, de úgyis tudod hogy priviben milyen ''keményen és undorítóan'' alkudoztam veled
, ezt viszont szó nélül nem hagyhattam 
-
Vigneau
félisten
Az azért egy picit kevéske ám... Szeretem, mikor valaki azt mondja: ''Nekem ennyit ér.'' Jó, nekem meg többet.

Én nem szoktam magam hagyni. Ha valaki megadja a tisztességes árát a cuccnak, akkor az csak öröm az ember számára. A lehúzósos üzletet meg csak azzal lehet eljátszani, akinek nagyon sűrgős az eladás. Én viszont ráérek...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

35k pedig bőven kisker bruttó felett van, de rakd csak fel nyugodtan