- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Aktív témák
-
Mohaafunny
tag
nézd meg mikor küldtem az első hozzászolást, és nnézd meg mióta nem nézted a topikodat:S mind1
megoldottam -
MC Pite
veterán
2,8Von ment 2 lapban is 480anon,fentebb leírt paraméterek mellett;nf4 és k8t800Proban is. 20ért visszatudom venni, amint elvitték a tápom (mert a 80as samum elköltözött az örök bitmezőkre,és az most -20,mert új vincsi kell). Csak egybe mindenestül, ahogy adtam.
Mint írtam, netközelben nem nagyon leszek, telefonon bármikor elérhettél volna, ez user error.
Didíman javítja, utána lesz eladó az Enermax 465PVE-vagy úgyis jó, hogy arra cseréljük, nekem 8, de addig sajna nincs lóvém.
-
Mohaafunny
tag
Egy IC7 ben egy 3.0 as Prescott melett vannak a ramok, és próbálkoztam sokféleképpen:S 2.7 nél nem adtam nekik többet, nem akarom megölni:S
-
kennystyle
aktív tag
válasz
Mohaafunny #17 üzenetére
Biztos a RAMokkal van a gond ? Milyen lapod van ? Nekem Deicide 2x is cserélt D43 -at míg sikerült egy jó kis párost megcsípni, de mindegyik ment 450-460 -at dualban a mostaniak pedig az 520 -at is bírják dualban. Ja a lap GA K8NS-939 volt. Feszemeléssel próbálkoztál ? Nekem 2,8v kell az 520 eléréséhez, de már 460 -nál se árt neki ennyi.
-
DeadMeat
nagyúr
Telefonon nem tudod elerni? -
Mohaafunny
tag
nem történt átverés , vagyis nem durva szinten, kaptam egy pár ''válogatott hinix ramot'' ami megy 480 anon dualba, nah mopst ebből annyi azigaz, hoyg 430 on sem nagyon mennek, és direkt azért vettem meg, mert a 480 as kiiriásmegtetszett, valamint kaptam hozzá egy garilevelet, amihez nincs számla, és a levélen sem pecsét, sem aláirás:S nem sokáig vagyok már türelmes, de ha elfogy, azt észreveszi az illető!
-
thaler2
senior tag
válasz
Mohaafunny #15 üzenetére
Nemá, hogy megint ilyen történt?
-
Mohaafunny
tag
aham, sejtettem hogy ez lesz, hoyg nem válaszolsz, de egy darabig türelmes leszek!
-
Mohaafunny
tag
Helo!
A helyzet akövetkező a ramok nem igazán mennek mégcsak 430 on sem, tehát meg szeretném kérdezni, hogy a bordák nélkül 15 k ért vissza e lehet csinálni a dolgot? -
MC Pite
veterán
up
-
MC Pite
veterán
up
-
MC Pite
veterán
olvass kicsit vissza
[Szerkesztve] -
Shadows
senior tag
a ramot 17-k ban
-
MC Pite
veterán
Kép:
-
MC Pite
veterán
Na?
-
MC Pite
veterán
válasz
Mohaafunny #6 üzenetére
Ok
.
-
Mohaafunny
tag
szia
még nem volt időm rommátépni, de meglesz, eddig műkszenek, sztema holnapi napom az övé lesz, és kettétépem a lelkét
-
MC Pite
veterán
Memóriák hogy mennek? -
MC Pite
veterán
up a billentyűzetnek
-
MC Pite
veterán
Mem eladva, bill él, hajrá!
[Szerkesztve] -
Mohaafunny
tag
Szia, velem beszéltél telőn, akkor hoolnap este hivlak, hogy mikor hol pontosan!
-
MC Pite
veterán
Hynix D43as, válogatott drabaok, 480at mennek 3-4-4-8 2,8Von, lehet alacsonyabban is, de mivel nincs lapom, nem tudom teszteleni. Kék alu Tt hűtőborda van rajta PASZTÁVAL, papír is csak pici van alatta, mert garos;2-3 hetes asszem. 22k, alku nélkül, szvsz nem sok ilyen memóért. A64ben tesztelték ki.
Cordless NavigMan Duo - Wireless Keyboard and Mouse Combo: EZ-8000(RF) - PS/2 Reciever
Sok multimedás gomb van rajta,meg szerk funkciók,stb; egész korrekt;4,5 ropiért vihető. Annyi baja van, hog az egér elemtartójánál az egyik fül letört, ennélkül is fogja, de kis celluxxal megtoldotta előző tulaja. FEHÉR.
[URL=http://pcloft.com/ezconaduoofk.html]http://pcloft.com/ezconaduoofk.html[/URL]
Légyszíves hívjatok, vagy mailban értesítsetek,mert nyáron nem igazán van netem;és ha olvasod, örülnék ha upolnád. Köszi!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest