- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
roPHka
senior tag
Továbbra is eladó a 2db Abit alaplap, azaz még mindig, mert ismét előkerültek a szekrény mélyébül. Tehát az áruk 1.500 HUF
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
válasz
Ivan Iljics #8 üzenetére
Mint látod, Dryman lecsapott a lapokra, és már egyeztetünk is telefonon, úgyhogy elnézésed kérem, de így már nem aktuális a két lap
-
Joces
senior tag
bocsi, hogy bepofátlankodtam....
van egy vh6
jó biossal, ha valakit érdekel...
csak a topiknyitó után -
roPHka
senior tag
Na, megjött az én emberem, a baj csak az, hogy nincs bankszámlám, de mostmár előbb utóbb tényleg csináltatok, mert ez így nem állapot
Akkor, hogy tudnánk megoldani?
A postán is tudsz feladni pénzt, pontosabban befizetni, ilyen sárga vagy rózsaszín csekkel, csak ki kell tölteni, kb. 150Ft-ba kerül a mutatvány. -
roPHka
senior tag
válasz
Ivan Iljics #4 üzenetére
Úgy értettem, hogy 1 ember vigye egyben a két lapot, egy másik ember pedig a tápokat, nem együtt a 4 cumót 1 ember
Csak tudod...nekem az elég gazdaságtalan, ha 1db végett BP-re rohangálok, meg telózgatok -
Dryman
őstag
Légyszives postázd már el nekem a két alaplapot egyben és utalok a számládra 2K-t (1,5K+posta) mindenféleképp érdekelne az első abit lap....de a második lap is jöhet alkatrésznek
a többit privátban...
üdv!
Dry -
roPHka
senior tag
válasz
Ivan Iljics #2 üzenetére
Külön nem akarok vele vacakolni.
Inkább 1-1 ember vigye el a lapokat és a tápokat. -
roPHka
senior tag
Abit VH6T, ez működik, csak a biosával van vmi gond, bekapcsol, csak épp a bios nem jön be, helyette vmi Abit Bios Boot Block nevezetű felirat jelenik meg fent, és a kislemezről akar betölteni vmi biost. Elemtartó pöcök letört, de megvan, és az elem is, csak meg kell ragasztani. Kondik épek.
Abid KD7-E, szintúgy bioshibás, új biost vagy bioschipet kell beletenni, amúgy nem tudom, hogy egyáltalán bekapcsol-e vagy sem. Rajta van a northbridge hűtőventi is. Kondik is épek.
1.500 pénz a kettő együtt.
1db szerintem nem működő 250W-os Acorp és 1db 230W-os tökéletesen működő tápegység is van, szintúgy 1.500 pénzért a kettő együtt.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest