- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
roPHka
senior tag
Továbbra is eladó a 2db Abit alaplap, azaz még mindig, mert ismét előkerültek a szekrény mélyébül. Tehát az áruk 1.500 HUF
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
válasz
Ivan Iljics #8 üzenetére
Mint látod, Dryman lecsapott a lapokra, és már egyeztetünk is telefonon, úgyhogy elnézésed kérem, de így már nem aktuális a két lap
-
Joces
senior tag
bocsi, hogy bepofátlankodtam....
van egy vh6
jó biossal, ha valakit érdekel...
csak a topiknyitó után -
roPHka
senior tag
Na, megjött az én emberem, a baj csak az, hogy nincs bankszámlám, de mostmár előbb utóbb tényleg csináltatok, mert ez így nem állapot
Akkor, hogy tudnánk megoldani?
A postán is tudsz feladni pénzt, pontosabban befizetni, ilyen sárga vagy rózsaszín csekkel, csak ki kell tölteni, kb. 150Ft-ba kerül a mutatvány. -
roPHka
senior tag
válasz
Ivan Iljics #4 üzenetére
Úgy értettem, hogy 1 ember vigye egyben a két lapot, egy másik ember pedig a tápokat, nem együtt a 4 cumót 1 ember
Csak tudod...nekem az elég gazdaságtalan, ha 1db végett BP-re rohangálok, meg telózgatok -
Dryman
őstag
Légyszives postázd már el nekem a két alaplapot egyben és utalok a számládra 2K-t (1,5K+posta) mindenféleképp érdekelne az első abit lap....de a második lap is jöhet alkatrésznek
a többit privátban...
üdv!
Dry -
roPHka
senior tag
válasz
Ivan Iljics #2 üzenetére
Külön nem akarok vele vacakolni.
Inkább 1-1 ember vigye el a lapokat és a tápokat. -
roPHka
senior tag
Abit VH6T, ez működik, csak a biosával van vmi gond, bekapcsol, csak épp a bios nem jön be, helyette vmi Abit Bios Boot Block nevezetű felirat jelenik meg fent, és a kislemezről akar betölteni vmi biost. Elemtartó pöcök letört, de megvan, és az elem is, csak meg kell ragasztani. Kondik épek.
Abid KD7-E, szintúgy bioshibás, új biost vagy bioschipet kell beletenni, amúgy nem tudom, hogy egyáltalán bekapcsol-e vagy sem. Rajta van a northbridge hűtőventi is. Kondik is épek.
1.500 pénz a kettő együtt.
1db szerintem nem működő 250W-os Acorp és 1db 230W-os tökéletesen működő tápegység is van, szintúgy 1.500 pénzért a kettő együtt.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest