Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
janeszgol
üzenetére
Szerintem is, de az nem is átlagos felhasználásra lesz szánva szerintem. Az inkább tartalomgyártásra lesz mobil megoldás és mivel azzal pénzt keresel, így az ár nem olyan vészes. Az MSA is hozzám tartozik a cégnél, a mérőműszereknél a milliók csak úgy röpködnek. De ne menjünk ilyen messze, csak nézzük a jobb fényképezőgépeket. Persze, ha valakinek az lenne a szíve-vágya, de nem pénzt keresne vele, akkor drága. Nekem is drága otthonra egy Apple Pro Display XDR Standard MWPE2Z/A monitor, pedig biztosan látványos lenne rajta a HALO sorozat. De, nem arra való, az egy munkaeszköz. Ahogy a 2TB-os Apple iPhone Pro Max is inkább az lesz. Persze, ezt a cég ezt nyilván nem mondja ki. Illetve úgy emlékszem, mintha az 1TB-os verzió bejelentésénél ez mintha elhangzott volna a bemutatókor és még azzal is reklámozták volna, hogy a jóember stúdióban fényképez meg videózik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 16 PRO 256GB. MINT AZ ÚJ! FÜGGETLEN, 100%-OS AKKSI, 1CIKLUS! 2027.10.01.GYÁRI GARANCIA!
- Kiváló állapotban lévő Honor Magic 7 Pro okostelefon eladó, ajándék tokkal
- iPhone SE 2020 128 GB fekete, kártyafüggetlen
- Xiaomi 13T Pro 512gb/12gb
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi