Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
janeszgol #22 üzenetére
Szerintem is, de az nem is átlagos felhasználásra lesz szánva szerintem. Az inkább tartalomgyártásra lesz mobil megoldás és mivel azzal pénzt keresel, így az ár nem olyan vészes. Az MSA is hozzám tartozik a cégnél, a mérőműszereknél a milliók csak úgy röpködnek. De ne menjünk ilyen messze, csak nézzük a jobb fényképezőgépeket. Persze, ha valakinek az lenne a szíve-vágya, de nem pénzt keresne vele, akkor drága. Nekem is drága otthonra egy Apple Pro Display XDR Standard MWPE2Z/A monitor, pedig biztosan látványos lenne rajta a HALO sorozat. De, nem arra való, az egy munkaeszköz. Ahogy a 2TB-os Apple iPhone Pro Max is inkább az lesz. Persze, ezt a cég ezt nyilván nem mondja ki. Illetve úgy emlékszem, mintha az 1TB-os verzió bejelentésénél ez mintha elhangzott volna a bemutatókor és még azzal is reklámozták volna, hogy a jóember stúdióban fényképez meg videózik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Mobil flották
- Hardcore café
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest