- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaMik
tag
Sajnos a DVI monitor elsődlegessé tételével sem működött. Amint ezt megteszem lekapcsol a másodlagos monitor is és egyiken sincs képernyő. Mi lehet a megoldás a problémára. Már jó ideje küszködünk vele és nem sikerül.
-
VaMik
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. 2 darab monitort szeretnék egy video kártyáról üzemeltetni.
Az egyik a D-SUB porton lóg a másik pedig a DVI-on. A DVI porton mintha letiltaná a jelet a windows indulásakor. Próbáltam konfigurálni de nem sikerült. Tudnátok nekem segíteni? -
VaMik
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. 2 darab monitort szeretnék egy video kártyáról üzemeltetni.
Az egyik a D-SUB porton lóg a másik pedig a DVI-on. A DVI porton mintha letiltaná a jelet a windows indulásakor. Próbáltam konfigurálni de nem sikerült. Tudnátok nekem segíteni? -
VaMik
tag
Sziasztok!
VaMik
tag
Sziasztok!
VaMik
tag
Sziasztok!
VaMik
tag
Sziasztok!
VaMik
tag
Sziasztok!
VaMik
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy PC-hez 2db monitort csatlakoztatni úgy, hogy mindkét monitort külön tudjam vezérelni külön billentyűzettel és egérrel. Feltételezem virtuális gép kell hozzá vagy egyéb hardver eszköz amivel meg tudom oldani.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Windows 10
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest