- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tillu70
tag
Gyerekek!
Lehet nem ide tartozik (sőt),de talán valamelyest témába vág...
Tudtok olyan szoftvert, amivel 2-10 gépen tudok médiát lejátszani úgy, hogy azon szinkronban fussanak egymással?
A több kimenetes kártya nem jó megoldás, több PC kell, de én nem tudom mivel lehetne szinkronba hozni a lejátszásokat..
Egy nagyon hosszú csíkot kell kirakjak monitorból, és egy videót kell csíkokra szabdalva lejátszanom úgy, hogy azok ne csússzanak el egymástól...Nagyon köszönök minden segítséget!
-
Tillu70
tag
Sziasztok!
Szerintetek van esély EYEFINITY6-al 6x1-es landscape mód használatára?
5x1-es potrait mód rendben, 3x2-es rendben, de nekem egy jó nagy csíkot kellene csinálnom, és erre gyári opciót nem találtam. Esetleg valami egyéb program ezt meg tudja csinálni?Végülis kiterjesztett módban megvan a 6 kijelző, de ennél több kellene, főleg a video lejátszás miatt.
Illetve, ti milyen video playert ajánlanátok, amivel normálisan ki lehet húzni a video lejátszást erre a 6 monitorra?
BS playert néztem, jónak tűnik, de nem tudom a kurzor gombokkal tologatni/átméretezni a videot a képernyőn. Mindezt a GOM player megteszi, de 2 kijelzőnél nem megy tovább a video...Köszönöm!
t. -
Tillu70
tag
Srácok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Adott egy PC (H77 chipset, I7, 8GB, és KETTŐ darab ATI 7770-es VGA crossfire-ba kötve)A lényeg, hogy minimum 4 monitort kellene használnom velük, de eddig csak odáig jutottam, hogy egy kártyán tudok 3 monitorból Eyefinity képet csinálni, ennél többre nem jutottam. Van 2 aktív display átalakítóm, (egy normál DP, és egy mini DP-s) de valahogy csak az egyik kártyából "jön" kép. Egyáltalán, lehet a 2 kártyából 6-os rendszert csinálni? Ha már a 4 monitoros Eyefinity-vel is boldog lennék, de nem igazán akar összejönni.
Szívesen várok ötleteket, hogy mit próbáljak még...
Az alaplap kezeli a crossfire-t, de/és össze is kötöttem őket felül a kis kábellel. Esetleg a biosban kellene túrkásznom?
Köszönettel, T.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest