- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
válasz
TYÜTYI2006 #1869 üzenetére
Szerintem a Streamelésre, OBS, Chat, üzemelj be egy másik gépet. Sok lesz ez már így annak az egynek.
-
sketchifun
senior tag
Szia.
Én már kiokosodtam a témában.
AMD esetén HD7 szériáig mindenképp kell egy displayport.
A Displayportot csak aktív alakítóval alakíthatod át. Azt nem tudom, hogy a Displayport-d-sub átalakító jó-e hozzá, én inkább displayport-hdmi vagy displayport-dvi-d átalakítóban gondolkodnék.Nvidia esetén, ha jól tudom, GTX6 szériáig egyszerre a rárakott kimenetekből kettő aktív, egyszerre három nem, SLI rendszer szükséges a 3 monitor hajtásához. Nvidia esetén nincs megkötés, hogy milyen portokat használhatsz a rendelkezésre állóakból.
> NVIDIA® GeForce® GTX 295, GeForce GTX 590, GeForce GTX 690, and GeForce GTX TITAN Z cards do not require an SLI motherboard and work on all compatible motherboards.
Tehát tévedtem. Csak az idézetben említett cuccokhoz nem kell SLI.
-
sketchifun
senior tag
válasz
energy4ever #1813 üzenetére
Ezért ez a cél. Low budget, válság van.
-
sketchifun
senior tag
válasz
energy4ever #1811 üzenetére
Tervben van mindenféle ilyen okosság, persze csak amit a lehetőségek megengednek.
Mivel egy eGPU adapterrel fogom hajtani, nem is biztos, hogy visszafolytom, az eGPU rendszer miatt eleve bukok a teljesítményből.
Játszani nem óhajtok ugyan, de azért a youtube se akadjon.
-
sketchifun
senior tag
Bukik a low budget elv.
Sajnos a legolcsóbb, 21" feletti monitorok nagy többsége, ami tudja a FullHD felbontást, mégis olcsó, azok csak analóg bemenettel rendelkeznek.
Ha digitális a bemenet, akkor a felbontás kisebb, ha a felbontás megfelelő, akkor nem 15k a monitor, hanem egy nagyságrendel nagyobb, ami 3 monitor esetén már egy 4. ára lenne.
Jó lesz szerintem a HD6970. De lehet, hogy egy 6950 lesz.
-
sketchifun
senior tag
válasz
sketchifun #1805 üzenetére
Kis jelentés.
EGPU-val nem lehet low budget 3monitor setupot építeni,nvidia alapra. Ugyanis, GTX5xx szériáig a GTX590 és a GTX295 kivételével SLI szükséges a Surroundhoz. GTX6xx szériától nem kell SLI, viszont ezek már drágábbak, és csak egy DVI-I csatlakozóval rendelkeznek. A másik az DVI-D, amit nem lehet D-Sub-ra alakítani. Így az olcsó monitor nem lesz jó hozzá.
Marad a HD6970, HD6950, mint lehetőség. Ezekhez viszont jobb táp kell, mert általában 6 + 6+2 áramellátást kérnek.
Hmmm..
-
sketchifun
senior tag
Nincs még.
Az a szépsége a dolognak, nem tudom, írtam-e, hogy ennek az egésznek egy notebook, és egy EGPU adapter az atyja. Csak hogy ne legyen egyszerű.
Nah, egpu adapter már van. Most egy tápegységet, illetve egy VGA-t kell vennem. Illetve a két dSUB monitor mellé kell egy digitális, lehetőleg HDMI v DisplayPort bemenettel.
Gondolkodtam, hogy az én célomnak megfelelne az nVidia Surround is, de sajnos abban az árkategóriában, ahol én keresek VGA-t, GTX5xx széria elérhető, ami csak SLI esetén viszi a 3 monitort.
Izgi lesz ez. Ha meg van minden, és beröffentettem, akkor veszek egy mITX házat, amibe bekerül ez az egész, továbbá egy jó minőségű USB hangkártya. Hogy mit tudjon még ez az egész kóceráj, azon gondolkodom.
-
sketchifun
senior tag
válasz
energy4ever #1791 üzenetére
És a két DVI-I-t DSUB-ra alakítva üzemelhet ez a kettő, a harmadik monitor pedig displayportos legyen, vagy hdmi, és a dp-t alakítsam hdmi-re?
DVI-I esetén mindegy, hogy a VGA kimenete single-link vagy dual link?
-
sketchifun
senior tag
Sziasztok.
3 monitoros rendszer a terv. 2 monitor adott, csak D-Sub bemenet van rajtuk. A 3. monitor vagy DVI, vagy HDMI lesz. Miféle videokártya kellene ehhez?
Dvi-dsub adapterrel működhet az egyik monitor legalább?
A másik egy D-Sub porton, a harmadik pedig valamilyen digitális porton.Nem játszok, nem modellezek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Windows 10
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest