- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proci985 #1866 üzenetére
Kipróbáltam a 18.11.2-es drivert. Játékban egyszer fordult elő, de ha kiléptem akkor windowsban előjött a hiba. Nem is kicsit. Most a 18.11.1-es driver van fent, ott nem láttam egyelőre.
Szóval több mint valószínű, hogy a driver a ludas ezért a zöldes villogásért. De érdekes, mert játékban, mikor tolod, nem jön elő. Kivéve ha töltés van, bár a 11.1-nél most nem jött elő. Ötletem sincs mit kellene még kipróbálni, de egy jó, hogy a játékban mikor játszol, nem jön elő. -
válasz
proci985 #1863 üzenetére
Na most volt egy kis időm megnézni a rendszert. Visszavettem a gpu sebességét a memória sebességét és akkor is vannak zöld villanások. Kipróbáltam gyári értéken is: 1257 mhz, sapphirenek meg 1411 van megadva, tuningba meg 1425 mhz. Semmi. Az érdekes az, hogy csak töltés közben jön elő ez a zöldes csíkozás. Mikor elindítom, ott van egy pici. meg mikor bedobna a pályára, akkor. De ha már a játékban vagyok, vagyis belső nézetben látom a kocsit, semmi. Próbáltam. Ott a töltésnél van valami, ami változik. A felbontás meg 5760x1080.
Ilyen vga-m van.Itt egy gpu-z log. [link]
Dirt rally-ról van szó. De ha csak ennyi baja van, akkor nem nagyon érdekel...
Esetleg egy ilyennel mit tudna? -> [link]
Szerk: Ezt a videót látva nekem így van a HUD! Itt középen, hanem nekem a legszélén van. -> [link]
Ezt hogy állítja be? Jó, ez eyefinity, amit használok, nem nv cucc.
-
-
válasz
proci985 #1859 üzenetére
Nem. 3 darab full hd monitor (21,5 coll) van eyefinityre kötve.
Eltolást?! Ha nem használom az eyefinityt? Mert ha 3 monitor megy úgymond külön-külön, szóval nincs eyefinytire kötve, akkor megy simán.
Itt egy google drive megosztás, mit művel játék közben.
Google drive-os videoDe érdekes, ha eyefinityre van állítva és úgy szeretnék használni böngészőt, akkor is így csinálja, ha full screent használok alkalmazásnál. Ha csak az egyik monotorra kihúzom a böngészőt ott nem csinál iylen zöldes ugrálást.
-
Sziasztok!
Nem régen összeraktam egy 3 monitoros rendszert. Blog
Az lenne a bajom, hogy ha 3 monitort összerakom eyefinity módban, akkor elkezd villogni zölden a kép. A blog bejegyzésben van is róla egy pár másodperces videó. Nem tudom mit csináljak vele.A driver rossz, 99%-ban, mert ha nem rakom össze eyefinitiben, hanem csak úgy vannak, simán megy. A külön álló monitor 2560x1080-as, ott sincs baj a grafikával, bármit próbálok ki maximum beálításokkal. Egyszerűen az eyefinifty ne makar menni. A radeon driverek közül elég sok mindent kipróbáltam, de a 18.9 és a 18.10 kb jó. Ez az jeletni, hogy ha a játékból kilépek és elindítok egy böngészőt, akkor már ott is csinálja. Elsp indításra mikor elindítom az eyefinityt, akkor nincs vele baj. Esetleg valami ötlet, mit próbáljak ki?!
Szerk: Talán ezzel menne? -> [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest