- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
lamoti
csendes tag
válasz
Rickenstein #4 üzenetére
Köszi a segítséget, közben nekemis beugrott ez a lehetőség. Aztán ki is derült, hogy valamiért mégis vannak elcsúszások, mégsem teljesen egyforma az az oszlop, de aztán azt is sikerült javítani. Köszi +1x.
-
lamoti
csendes tag
Elénézést hogy hibásan írtam az EXCEL-t. Egyébként meg talán érdemes lenne az egyes progikhoz külön rovatokat indítani, mert 827-nek beírni egy általános rovatba nem sok eséllyel kecsegtet. Én sem szívesen bogózom és olvasom át az egymáson keresztülfűződő beszélgetések eredetét. De egyébként igazad van.
-
lamoti
csendes tag
Üdv! Abban kérek segítséget, hogy van 2 excell táblám, amit egybe kellene fésülni. Mindkét táblában van egy cikkszám ami azonos, és a többi adatnak kellene egymás mellé kerülnie! Tehát pl. egyik tábla ''A'' termék 500 Ft, másik tábla ''A'' termék szürke és ebből lenne egy táblában ''A'' termék 500ft, szürke . Előre is köszi.
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest