- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
turho
addikt
Szia!
Az az igazság, többért is eladtam az előző gépeket, ez ''akciós'' ár, nem sokat ment egyik sem, majdnem újak. A chipek (elismert minőségi darabok, normális működéssel) és a beépítés sem ''átlagos'', ezért ebből már nem tudok engedni. Viszont az első géphez tudok tenni szintén memóriakártyát, de csak gyári Sony-t, úgy +5 k.
Írj majd ha meggondoltad, addig is UP nekik
Egy bechipelt pstwo memokártyával, ha nem az alap titan meg egyéb neadjisten félautomata chipekkel árulják, 35 alatt nemigen kapható, még vaterán sem, hacsak nem erősen használt készülékről van szó, vagy egyéb hibáról, jellemzően gyári joypad helyett utángyártott, meg egyéb ilyen oosságok. Aki engem ismer már, illetve vett tőlem az tudja, hogy ilyennek a közelébe sem megyen -
turho
addikt
Pár hónapos maximum mindkettő, de a szétszedés alapján igen keveset mentek. Mindkettőnek megvan természetesen minden gyári tartozéka, doboza, joypadja (mint az új azok is), kábelei. Citromsárga dobozos slimek, full tartozékokal. Egy memkártyám van, azt a drágább csomaghoz tettem hozzá. A memo is Sony, 8 megás gyári.
-
turho
addikt
Nem értem a kérdést
egészen. Perszue hogy arra jó, más chipek is arra jók. Az első gép chipje is maximálisan korrekt. A második inkább a kuriózum, a menüvel és a beállítási lehetőségekkel ''kicsit mégis több'' mint egyszerűbb társai. De alapvetően mindkét chip tökéletesen végzi a dolgát
A gép nem a chiptől megy tönkre, ha tönkremegy.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest