- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Aktív témák
-
Overmind
aktív tag
válasz
Mohaafunny #8 üzenetére
Házilag nem lehet vörösrézt megmunkálni. Pláne memóriablokkot ezüsttel forrasztani. Legalábbis nekem nincsenek eszközeim hozzá. Az Ordasi blokkok hatákonysága nem a legjobb, mert 6mm-esek. Arról nem is beszélve, hogy a pumpa sem szereti, ha így le van szűkítve. Ezért lerajzoltam egy marósnak, hogy milyen legyen, és ő megcsinálta. Utána egy ismerősöm forrasztotta. Én pedig teszteltem őket. Nyomáspróbáztam a vezetékes vízrendszeren, buborékpróbáztam. Végül tükörsimára csiszoltam és lefestettem.
Haver is kedvet kapott a vízhűtéshez, de ez a szett, amiről szó van még nem volt használva. Semmit nem mentek. Én csőbilinccsel csöveztem be. Nem az iparival, amit slagnál használnak, hanem ilyen rozsdamentes acéllal, ami nem gyilkolja meg a csövet, viszont tökéletesen szorít. A pumpát (Seltz L20) leszámítva az egész rendszer elbírja a vezetékes víz nyomását. -
Overmind
aktív tag
válasz
Mohaafunny #4 üzenetére
Ezt kikérem magamnak!
Továbbítom.
Azt elfelejtettem írni, hogy Ő nem festette le őket ilyen szép kékre, mint én anno.Legalábbis nem tudok róla.
-
Overmind
aktív tag
válasz
Mohaafunny #2 üzenetére
Akkor a haver a Te embered! ;)
Én uis eladtam már mindet régen, de neki van még 1-2 komplett szett.
Egyébként uolyan, mint az Ordasi-féle blokkok, csak ez 8mm-es belsővel rendelkezik.
Majd kérdezek tőle árat, de úgy emlékszem elég drágán marták neki. Neked mennyit érne egy 3-as szett?
Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest