Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oliwwer

    aktív tag

    válasz flanki #42202 üzenetére

    Ó komám, arra várhatsz még. Szintén PCLAND, microlab solo 6c, bal hangfal elnémult.

    Tervezek is írni egy velős panaszlevelet nekik, meg google-re is egy 1 csillagos értékelést, valamint ide nektek is akartam már írni, hogy kerüljétek el a boltot messziről. Az a helyzet, amit mindenki ír google értékelésekben. A bolt szép és jó, amíg az ügyfélszolgálathoz nem kell fordulnod, leginkább garanciázás miatt.

    Augusztusban írtam nekik email-t, hogy tönkrement a hangfal, visszaírtak, hogy mi a teendő. Írtam egy válasz e-mailt, hogy mikor, kinek a költségére szállítják a cuccot, majd mégegyet, válasz nem jött egyikre sem.

    Eltelt két hónap (tanulmányaim miatt nem volt időm ezzel foglalkozni), ezidő alatt végig csak az egyik hangfal szólt, majd ismét leadtam a panaszt, hogy rossz a cucc, vigyék el. Írt a csóka, hogy holnap jön a futár. További levelemre nem válaszolt.

    Nem jött a futár, rá másfél hétre toppant be, hogy ő itt van a cuccért. December 5-én elvitte, Február 5-én írt rám egy e-mailt a bolt, hogy a hangfal tökéletesen működik, és visszaküldik 4000 ft-ért (oda-vissza szállítás), és másnap átadják szállításra.

    Na most a hangfalat kipróbáltam legalább 5x a két hónap alatt: másik áramforrásról, 3 audioforrásról, újradugtam a kábeleket, átmozgattam a kábeleket, megfordítottam a kábelekket, semmi. Ez előtt pedig 6 hónapig tökéletesen működött, mozdítva nem volt, tehát az nem is opció, hogy béna vagyok, és rosszul raktam össze, meg nem vagyok hülye, a hangfal rossz volt.

    Most ott tartunk, hogy február 5-én elvileg átadták a csomagot a futárnak, most 13-a van, és még nem jött meg, amikor pedig megjön, akkor fizethetek 4000 ft-ot egy olyan hangfalért, amiről tudom, hogy rossz. Kíváncsi vagyok, hogy megjavították-e, kiment valami bizti vagy valami, aztán a nyakamba varrják a szállítást, vagy ott leszek a garanciás rossz hangfalammal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák