- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
természetesen: ha úgy kényelmesebb az elrendezés, hogy balra tedd a fő hangszórót, akkor csak fölcseréled a két RCA dugót
a Modecomhoz kicsi az esélye, h tudnál szerezni összekötő kábelt: mint pl. itt látod a hátulján, egy speciális, 4 pólusú csatlakozót használ - de nem is valószínű, h kellene, a gyári kellően hosszú bármliyen nagy asztalhoz is (polcon mondjuk elképzelhető, h már nem - de ezek nem igazán polcra valók)
-
rhen
senior tag
Nekem D1080MKII van, de az Edifiert nem hallottam.
Viszont itt a fórumon az utóbbi egy hónapban 2 tönkrement Edifierről is írtak amit gariztatni kellett. Engem ez most kicsit elbizonytalanított a minőségüket illetően.
A D1080MKII sztem teljesen jól szól. Hozza azt a szintet ami elvárható ezért az árért.
-
rhen
senior tag
-
rhen
senior tag
kép a hátuljáról
hangfal összekötő kábelNekem is Swansom van, m audiot nem hallottam, de a Swans szépen szól.
Sztem ha ebben az árkategóriában keresel, nem téveszthetsz vele.Egyedül egy "hátrányát" tudom elmondani, hogy ha be van kapcsolva és odahajolsz a hangfal elé, akkor halkan búg.
Engem nem zavar, mert normális távolságból hallgatva nem hallható. Pláne, ha megy a gépem, bár az is halkra van építve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest