- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyarcz
tag
Csáó mindenkinek!
volna egy rendkívüli kérdésem.van egy 2600+-os Barton procim, 2*256DDR400Samsung(3NS),Abit NF7-es alaplapom.
szeretnék venni egy Socket754-es Athlon64-est, amit kinéztem az 3400+(2400MHz,512Kbyte cashe,FSB800)
nem tom megéri e az 1megás kessel ellátott változatot megvenni, vagy nincs olyan mértékű sebességnövekedés?
néztem ugyanebbe a foglalatba illő 3400+-t, ami 2200MHz-en szaladgál, viszont 1mega kes van benne, de jóval drágább, szerintetek melyik a nyerő?
vagy vegyek inkább Socket 939-es Athlon64-et?igaz, 1000MHz-s FSB-s,viszont magasabb az ár és kisebb az órajel.
mitévő legyek?
a socket 754hez néztem egy ASUS K8N -es alaplapot vagy legyen K8N-E Deluxe?
hallottam hírt, miszerint van már ABIT NF8, ez igaz?és ha igaz, akkor mit tud?érdemes ilyet venni vagy maradjak az ASUSnál vagy tudtok esetleg ezeknél a márkás alaplapoknál netán jobbat? előre is megköszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest